Asociația NOI – Dezvoltare, Progres, Comunitate lansează evenimentul Crăciunul pentru Toți – Concert de Colinde Online

Asociația NOI – Dezvoltare, Progres, Comunitate lansează evenimentul Crăciunul pentru Toți – Concert de Colinde Online

Sărbătoarea Crăciunului se apropie cu pași repezi atât pentru cei care au posibilitate să-și îndestuleze casa și masa, cât și pentru cei care se află în nevoie - anul acesta fiind cu atât mai dificil din punct de vedere epidemiologic.

De aceea, sub umbrela Asociației în curs de formare NOI – Dezvoltare, Progres, Comunitate, un grup de tineri din Borlești își dorește să aducă publicului borleștean, nemțean, dar și publicului larg bucuria unui Concert de Colinde ONLINE caritabil care va fi difuzat în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, de la ora 18:00.

Povestea începe acum 2 ani când acest grup de tineri se organizează pentru prima dată cu scopul de a dona toți banii pe care-i strâng în urma păstrării tradiției de a merge cu colinda în sat pe la părinți, bunici, prieteni și foști profesori. Donația a fost făcută sub formă de alimente de bază, dulciuri, fructe de sezon și jucării unui număr de aproximativ 25 de copii în anul 2018, iar în 2019 unui număr de aproximativ 35 de copii aflați în nevoie din localitatea Borlești.

 

,,Ne dorim tare mult ca prin organizarea acestui concert să ni se alăture tineri care să-și dorească să colinde pentru copiii din comună fără posibilitatea de a se bucura de un Crăciun așa cum o facem noi toți. Unii dintre ei provin din familii monoparentale și au în casă doar o singură sursă de venit, iar alții din păcate au probleme de handicap și familiile nu se pot descurca mai ales în această perioadă solicitantă din punct de vedere financiar. NOI credem că binele poate fi făcut în liniște și în secret, dar ca să-l faci cum trebuie, uneori mai trebuie să faci și puțină gălăgie. Asta facem noi acum: gălăgie. Și sperăm să ni se alăture cât mai mulți tineri în cadrul concertului”, spun organizatorii.

 

În perioada 27 noiembrie – 13 decembrie organizatorii așteaptă înscrierile celor care vor să se alăture demersului lor și să colinde în scop caritabil. Concertul va fi înregistrat respectând toate măsurile de siguranță în vederea prevenirii răspândirii cu virusul SARS-Cov-2 și va fi difuzat pentru publicul larg în seara de Ajun a Crăciunului. Mai multe detalii vor fi anunțate în curând.

Asociația NOI – Dezvoltare, Progres, Comunitate se află în curs de înființare, iar membrii săi fondatori au copilărit în comuna Borlești, sunt buni prieteni și profesioniști în diverse domenii de activitate: IT, comunicare, arhitectură, silvicultură, scenaristică, aviație, nutriție. Ei nu s-au întâlnit deloc întâmplător. Activitatea Asociației NOI se va concentra pe susținerea informării corecte, a dezvoltării zonei rurale din care provin membrii ei, pe progresul moral al cetățenilor și pe construirea unui grup de acțiune în comună care să fie orientat spre unitate, și ajutor reciproc pentru estomparea diferențelor dintre oameni și formarea unui puternic spirit de colaborare.

Proiectul Crăciunul pentru Toți – Concert de colinde Online este organizat de Asociația NOI – Dezvoltare, Progres, Comunitate în parteneriat cu Școala Gimnazială Borlești, Școala Gimnazială Ioan Grigore Teodorescu Ruseni, Grădiniția nr. 4 București.

Parteneri media: IQads, SMARK

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related