Pe 15 decembrie am lansat www.teatruVR.ro și spectacolul VR 360 “Zbor deasupra unui cuib de cuci” în regia lui Eugen Gyemant

Pe 15 decembrie am lansat www.teatruVR.ro și spectacolul VR 360 “Zbor deasupra unui cuib de cuci” în regia lui Eugen Gyemant

În apropierea Crăciunului punem la dispoziția publicului 2 două pachete promoționale, (cu casca E-BODA Avatar II sau cu cască + controler), la prețurile promoționale de 100 lei și respectiv 120 lei. Pachetele sunt limitate și vor putea fi comandate prin platforma teatruvr.ro  via e-mail și vor fi plătite ramburs, în numerar, curierului.

Primul episod din “Zbor deasupra unui cuib de cuci” va putea fi vizionat gratuit de către cei ce nu au achiziționat pachetele promoționale, spectacolul fiind disponibil și pentru alte platforme în curând.

 

Pentru că ne dorim ca experiența TeatruVR să fie una plăcută și facilă, am pregătit și o serie de tutoriale video și scrise, menite să îi susțină pe cei ce iau contact pentru prima dată cu această tehnologie. Tutorialele vor fi îmbunătățite în acord cu feedback-ul utilizatorilor.

 

Bucură-te de teatru din confortul casei tale și pătrunde în inima poveștii!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related