Mai mult decât pizza. Jerry’s Pizza livrează acum și cel mai vesel calendar pentru 2021. În scop caritabil

Mai mult decât pizza. Jerry’s Pizza livrează acum și cel mai vesel calendar pentru 2021. În scop caritabil

Jerry’s Pizza și ontheroof vor să facă din 2021 o sărbătoare continuă, așa că au lansat Cel mai vesel calendar. Acesta poate fi comandat ca orice alt produs din meniu, iar contravaloarea lui este donată integral proiectului EduBuzz.

Ce face acest calendar unul cu adevărat special este faptul că îți oferă în fiecare zi un motiv de bucurie, dar îți și semnalează oferte la produsele Jerry’s Pizza, ca să sărbătorești.

În 2020, Jerry’s Pizza și-a propus să inspire oamenii să găsească în fiecare zi un motiv de bucurie. Era nevoie.

 

„Am început sărbătorind zile internaționale amuzante în social media și cu oferte personalizate. Am continuat găsind motive de bucurie în viața de zi cu zi. Le-am demonstrat oamenilor că, oricât de multe lămâi ar arunca înspre noi 2020, tot putem găsi lucruri ce fac dintr-o zi normală o mică sărbătoare. Când prinzi toate semafoarele pe verde, când copilul își face singur patul sau când crush-ul nu îți mai dă cu seen, chiar îți răspunde.

Am răspândit apoi motive de bucurie creând un filtru de Instagram, căruia i-am atașat și o reducere la pizza, pentru o celebrare ca la carte. Apoi am invitat comunitatea din social media să privească în jurul lor și să ne spună care sunt motivele lor zilnice de bucurie. Am primit mii de răspunsuri în câteva zile, prea emoționante sau prea amuzante să rămână doar în online.”, declară ontheroof.

 

Prețul unui calendar este de 15 lei și poate fi comandat la fel ca pizza: atât telefonic, cât și prin aplicație.

Iar pentru că sărbătorile sunt făcute pentru a fi celebrate împreună, întreaga sumă strânsă din vânzarea calendarelor va merge către EduBuzz, un proiect creat de doi învățători inimoși din Brașov care au dorit să le ofere copiilor o șansă la educație. Astfel, oricine poate cumpăra Calendarul Jerry’s Pizza și deveni motivul de bucurie al acestor copii care vor să învețe. Cât noi descoperim noi oportunități care merită celebrate, cei mici descoperă normalitatea: accesul la educație și visuri.

 

„Fără îndoială, Sărbătorile vor fi diferite în acest an. Pentru că și noi ne-am schimbat într-un an cât în zece. Credem că aceasta e o oportunitate numai bună să învățăm să găsim în fiecare zi cel puțin un motiv de bucurie și să păstrăm căldura și fericirea Sărbătorilor și în restul anului. Și cum 2020 a fost anul în care sărbătorile din calendar nu au făcut decât să ne amintească în ce moduri ne distram în anii anteriori, am decis să luăm sărbătorile oamenilor, să adăugăm un extra-topping de celebrări oficiale și să facem din fiecare zi o sărbătoare. Așa a apărut cel mai vesel calendar pentru 2021. Iar pentru că a dărui a fost dintotdeauna o bucurie pentru noi, era firesc să punem acest calendar în scopul binelui”, adaugă Gabriela Dauteuil (Marketing Manager Jerry’s Pizza).

 

EduBuzz este proiectul prin care un autobuz dezafectat a fost tranformat în spațiu în care sute de copii din Augustin, o comună de lângă Brașov, pot învăța. Un loc în care să pășească curajoși. Unde învață cât de mare e puterea visurilor și unde află că educația te aduce un pic mai aproape de ele.

Cu peste 23 de ani de activitate în România, numele Jerry’s Pizza e deja sinonim cu produse și servicii de livrare de calitate și același gust inconfundabil, lucruri care au poziționat compania ca lider de piață în categorie.

Majoritatea ingredientelor folosite de Jerry’s Pizza provin de la furnizori locali, iar acest aspect nu se va schimba nici în perioada următoare, când producătorii români au nevoie de susținere mai mult ca niciodată.

Atât calendarul, cât și pizza cu gustul care se știe dintr-o felie pot fi comandate prin aplicația disponibilă în Play Store, Huawei AppGallery și App Store sau la numărul unic *3030.

Și azi e sărbătoare. Cu Jerry’s Pizza, ai cel puțin 365 de motive de bucurie pe an.

Jerry’s Pizza. Se știe dintr-o felie.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ontheroof

Suntem o agentie independenta, infiintata in 2011 de doi juniori (pe atunci), inspirati de magia festivalului Cannes Lions. Am functionat o perioada ca agentie in cloud, cu multi creativi, specialisti din agentii... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related