Care-i motivul din spatele acestui zambet?

Care-i motivul din spatele acestui zambet?

Fericirea e un lucru ușor de obtinut. In general, ne complicam noi drumul ca sa simtim ca o meritam cu adevarat. Dar nevoile noastre sunt simple: atat timp cat ai o perna alba cu motive florale pe care sa pui capul, un catel mare de usturoi pe noptiera si un partener de viata care nu e un light sleeper, inseamna ca poti merge linistit la toaleta in toiul noptii. 

Dar cum lumea asta nu e cea mai buna dintre lumile posibile, se intampla ca fix atunci cand trebuie sa iti faci nevoile alea simple, simple, iti taie calea o pisica neagra. In fine, nu pisica e problema, ci faptul ca toaleta nu se afla in casa. Iar asta nu-i da pace nici partenerei, care pana la urma se trezeste si spune ce are pe suflet: cumatrul Ion are si internet si baie in casa. Si asocierea nu e intamplatoare. Pentru ca si-a comandat materialele online.  

Dupa caravana Pfizer, cel mai asteptat lucru din 2020 este curierul care ti-aduce vasul de toaleta la poarta. Asta e fericirea de care ziceam. Dar zambetul?

Zambetul de sus nu e doar zambetul unui personaj dintr-o reclama nisata pentru un brand din provincie - eRadical. Nu. Zambetul acesta razbuna toti romanii, din toate neamurile, care au mers cel putin o data in viata lor, in mijlocul iernii, la wc-ul din fundul curtii. Take that, 2020!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related