[Povesti de fotografi] Andreea Mitran: Fotografia poate crea relații sincere între oameni

[Povesti de fotografi] Andreea Mitran: Fotografia poate crea relații sincere între oameni

Ne putem ascunde intr-o fotografie? Probabil ca da, daca o facem in orice alt context, de ce n-am putea sa ne purtam mastile pret de o secunda, cat dureaza declansarea? Masti de 'totul e bine', de 'arat cum trebuie sa arat' si de 'oare cate like-uri voi primi pe insta'. Chiar daca sunt usor de share-uit sunt tot atat de usor de depistat. Dar de ce vorbim noi despre ele cand noi vrem sa vorbim de fapt despre fotografie? Despre cea care surprinde oamenii asa cum sunt, on and off camera. 

Andreea Mitran crede ca fotografia poate crea relații sincere între oameni. Poate de asta isi permite de multe ori sa transforme sedintele foto in intalniri, cu sau fara cafea. Dar cu "muzica pe fundal, always!". Apoi, publicul, are la randul lui intalniri cu ceea ce a vrut artistul sa transmita. Si atunci, ce scuza avem sa ne mai ignoram unii pe altii? Deocamdata avem de-a face cu o pandemie, dar poate vom reconfigura lumea intr-o zi si ne vom schimba lentilele prin care ne privim unii pe altii. Sau acum e cel mai bun moment?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related