TEDxCluj 2021 Together marchează un deceniu de când aduce oameni și povești împreună

TEDxCluj 2021 Together marchează un deceniu de când aduce oameni și povești împreună

TEDxCluj a anunțat o nouă dată pentru ediția aniversară de 10 ani, cu tema Together - 12 iunie 2021.

Astfel, sâmbătă, 12 iunie 2021, ne vedem pe BT Arena din Cluj-Napoca pentru a celebra împreună 10 ani de prietenie, comunitate și inspirație la TEDxCluj 2021.

Evenimentul va fi de tip hybrid, cu participare atât offline cât și online.

Locația evenimentului este BT Arena Cluj Napoca, o locație care va permite implementarea măsurilor sanitare si de distanțare sociala necesare la momentul evenimentului, pentru participanții care vor alege să participe la eveniment offline. Participanții care vor opta pentru opțiunea online vor viziona discursurile din confortul casei lor, prin live streaming.

Majoritatea speakerilor anunțați în 2020 au reconfirmat prezența la eveniment în 2021.

Andi Moisescu, Oana Rotariu, Roberto Pătrășcoiu, Raluca Anton, Mandy Hickson sunt doar câteva dintre numele cu care ne întâlnim la ediția 2021 a TEDxCluj

 

TEDxCluj 2021 - Together

Împreună vine de la toți pentru unul și unul pentru toți. Împreună vine de la momentul acela în care ne dăm seama că doar așa putem muta munții din loc. Împreună înseamnă începuturi și continuități. Împreună n-are nevoie de descriere sau de explicații, pentru că e bine să ne gândim la cât de multe am trăit împreună. La sfârșitul zilei, viața nu este despre lucrurile pe care le facem, ci despre oamenii alături de care facem acele lucruri #Împreună.

10gether reprezintă 3.000 de participanți (online & offline) din Cluj Napoca, din întreaga țară și din afara ei care nu se cunosc între ei, dar care vibrează împreună la auzul unei idei, se regăsesc într-o lecție învățată și, la sfârșitul zilei, îndrăznesc să vadă cât de aproape este limita cerului. Unitatea este conceptul care definește tema de anul acesta.

 

Un deceniu de TEDxCluj

Ultimii 10 ani au inspirat la TEDxCluj peste 10.000 de participanți și peste 230 de speakeri. Profilul participanților este atât de divers, însă un lucru e cert: toți sunt pasionați de evoluție si de inovație. Drept dovadă, în ediția din 2019, 25% dintre cei prezenți au provenit din zona IT. Predomină, însă, și comunități entuziaste din marketing, publicitate și finanțe.

Speakerii nu își vor expune pe scenă rezultatele profesionale, care, fără îndoială, există. Ei se vor afla în fața publicului pentru a transmite timp de 8 până la 12 minute o idee, un mesaj, un strigăt, un îndemn, scopul final fiind ca spectatorii să plece cu un sentiment de bogăție, de revelație, de inspirație. La final, niciun video sau un discurs nu au valoare fără oamenii care cred într-o poveste și o transmit mai departe prin fapte concrete.

De-a lungul celor 10 ani TEDxCluj au inspirat: Oana Pelea, Andrei Gheorghe, Dani Oțil, Florin Piersic Jr., Răzvan Exarhu, Nicolae Maniu, Mihai Ghyka, Solomon Marcus, Prințesa Marina Sturdza, Dr. Raed Arafat, Cristian Lupșa, Cosmin Alexandru, Brad Blanton, Vintila Mihăilescu, Nic Sârbu, Melania Medeleanu, George Buhnici, Vlad Voiculescu, Andrei Roșu.

 

“Fiecare faptă bună făcută și nespusă este pe jumătate irosită. De ce? Pentru că lumea în care trăim are nevoie de exemple pozitive. (…) Propun în schimb, să învățăm să facem din egoism bine, să facem bine pentru noi. Și dacă învățăm să facem bine, pentru că prima dată nouă ne facem binele ăla, nu trebuie să ne schimbăm. În schimb, schimbăm radical în bine lumea în care trăim”, spunea Vladmir Drăghia la #TEDxCluj2019 – What If.

 

TEDxCluj a crescut odată cu fenomenul internațional. Primul eveniment a avut loc in 2010, cu 100 de participanți. Trei ani mai târziu, deja găzduia 1.000 de participanți iar numărul acestora a început să crească de la an la an. În prezent, este cea mai mare desfășurare TEDx din Romania.

 

„Emoția generată de peste 3000 de persoane care vibrează la unison atunci când sunt atinse de magia unei voci sau a unei trăiri este unică. Acest lucru se intâmplă de 10 ani, datorită TEDxCluj, prin energia a peste 10.000 de participanti. Împreună putem extinde limitele în absolut orice. Iar tocmai acest crez ne-a condus să vrem să oferim din nou acest sentiment de apartenență a unei comunități oricui crede in aceasta forță. Poveștile nu se nasc singure, ele prind viața, trăiesc si se înmulțesc împreună, rolul nostru este doar să le transmitem și să le ascultăm!”, a declarat Cristian Dascălu, Curator TEDxCluj.

 

Partenerii evenimentului: Radio Impuls, E-ON, SIG Combibloc, Nagarro, Telenav, sunt partenerii evenimentului și stau alături de idei care merită împărtășite.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related