Webinar @ Little People | 5 tineri supraviețuitori de cancer împărtășesc propriile experiențe de luptă împotriva cancerului

Webinar @ Little People | 5 tineri supraviețuitori de cancer împărtășesc propriile experiențe de luptă împotriva cancerului

5 tineri supraviețuitori de cancer împărtășesc într-un cadru prietenos de tip webinar, propriile experiențe de luptă împotriva cancerului, în semn de solidaritate și spre încurajarea tuturor celor care acum trec prin experiența grea și obositoare a bolii. Fiecare dintre ei sunt dovada vie a faptului că există viață după cancer.

Webinarul poate fi urmarit live pe pagina de FB a Asociatiei Little People luni, 15 februarie, începând cu ora 12.00.

În fiecare an, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului cu Cancer (15 februarie) Asociația Little People întreprinde o serie de acțiuni și demersuri care să aducă în atenția opiniei publice provocările complexe ale pacienților oncologici.
Cea mai cunoscută campanie de solidaritate desfășurată de asociație an de an, este Zilele Bandanei.

Bandana este un simbol asociat unuia dintre cele mai grele și evidente momente ale experienței de luptă împotriva cancerului, pierderea părului, care atrage de cele mai multe ori stigmatizare în societatea noastră. A vorbi și a recunoaște povara fizică și mentală adusă de experiența de a avea cancer este doar începutul manifestării sprijinului pentru cei afectați. 

Deoarece pandemia impune restricții considerabile și anul acesta nu putem să fim prezenți în școli, centre comerciale sau în mijlocul comunităților, invităm publicul larg, părinți și tineri care trec acum prin experiența grea a luptei cu boala și au nevoie de speranță și încurajare să ia parte la această întâlnire online cu tinerii supraviețuitori. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related