DDB România sărbătorește prezența pe podium în Top 3 ADC 2020

DDB România sărbătorește prezența pe podium în Top 3 ADC 2020

Art Directors Club România a prezentat câştigâtorii premiilor Top 3 ADC, ediția a cincea, care premiază creativii şi cele mai bune lucrări ale anului 2020.

În urma punctajului cumulat pentru toate lucrările înscrise de-a lungul anului, DDB România obține locul 2 în topul Agențiilor

DDB România s-a aflat în 2020  în topurile lunare lunare ADC cu lucrări pentru clienții McDonald’s, Pepsi şi ProSport, unde a câștigat:

  • Locul 1 la secțiunea Outdoor, cu proiectul “McCafé Festive Cups”, în luna ianuarie 2020;
  • Locul 1 la secțiunea Outdoor, cu proiectul Prosport ”Noi ținem scorul” în luna februarie 2020;
  • Lucrarea lunii și locul 1 în secțiunea Digital pentru proiectul” Pepsi Retro Studio” în luna august 2020;
  • Locul 1 în secțiunea Print pentru proiectul McDonald’s ”Pai la cerere” în octombrie 2020;

 

« Cu toții cunoaştem foarte bine provocările anului 2020 pentru industria noastră. Ne bucură şi onorează cu atât mai mult rezultatele obținute anul trecut, cu cât a fost un an dificil, cu schimbări majore şi bruşte, focus pe vânzări şi cifre şi presiune pe bugete.

Dar iată că avem norocul să fim partenerii unor clienți curajoşi care au înțeles că şi creativitatea vinde şi care ne-au oferit ocazia să facem împreună proiecte frumoase, recunoscute de industrie şi cu impact pozitiv în business-ul lor. » Roxana Memetea, Managing Partner DDB România.

 

« Locul doi în Top 3 ADC 2020 este confirmarea unui an intens de muncă în care am încercat, alături de clienții noştri, să « stoarcem » tot ce a fost mai creativ din fiecare brief. 

Este, de asemenea, un standard pe care trebuie să ni-l setăm pentru 2021 şi la care ne vom raporta cu siguranță, încercând săspundem fiecărui task în cel mai creativ mod posibil.

Alături de Effie, topul realizat de ADC este un reper al industriei românești de advertising şi ne bucură că avem recunoaşterea colegilor noştri, pe lângă rezultatele confirmate de clienți şi că ne aflăm pe podiumul agențiilor în principala competiție de creativitate din România. » Stefan Vasilachi, Creative Director DDB România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related