[Oameni de TV] Amalia Enache: Nu mă interesează deloc personajele gălagioase, ci faptele oamenilor. Mă uit după povești de viață exemplare

[Oameni de TV] Amalia Enache: Nu mă interesează deloc personajele gălagioase, ci faptele oamenilor. Mă uit după povești de viață exemplare

Amalia Enache a intrat în lumea televiziunii la 19 ani, când a mers cu o gașcă de colegi de facultate pentru o probă la o televiziune locală din Timișoara. Fără nicio miză, doar din curiozitate, știa că se căuta un prezentator de știri, nu o prezentatoare. Dacă ea a ales să facă Jurnalismul, spune că televiziunea a ales-o atunci pe ea, iar din acel moment a început să învețe temeinic ce înseamnă jurnalismul de televiziune: să caute subiecte, surse, să analizeze cu atenție informațiile și să scrie reportaje în funcție de imagini.

Timp de 3 ani de zile a tot adunat reportaje echilibrate, diverse și interesante. Iar într-o zi, în drum spre mare, a apărut și momentul care i-a schimbat complet traiectoria profesională, așa cum auzim că se întâmplă în poveștile de succes ale oamenilor care muncesc cu pasiune și cred în ceea ce fac. Din anul 2000, Amalia Enache este unul dintre oamenii pe care îi vedem la Știrile PRO TV.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related