[Noii artizani] Alina & Loredana Popescu: Ne dorim o comunitate unita, care sa daruiasca atat produse prietenoase cu mediul, cat si frumos

[Noii artizani] Alina & Loredana Popescu: Ne dorim o comunitate unita, care sa daruiasca atat produse prietenoase cu mediul, cat si frumos

Printre Noii Artizani, continua sa apara dintre cei care creeaza obiecte din materie prima naturala si vorbesc despre relatia noastra cu natura, despre sustenabilitate si sanatatea mediului inconjurator. Alina Popescu si Loredana Popescu sunt si ele artizane prietene cu natura si se gandesc ca, prin ceea ce infaptuiesc pentru Green Hugs, sa reconecteze oamenii si orasul cu verdele.

Schimbarile importante se fac atunci cand tot mai multi dintre noi aderam la un stil de viata si consum responsabil, care sa restabilieasca echilibrul mediului.

“Produsele nostre sunt lucrate din plante si materiale naturale, din dorinta de a aduce mai mult verdele in mediul urban, dar si cu grija de a proteja mediul inconjurator. Nu folosim plastic, pe cat posibil, etichetele produselor sunt din carton reciclat, oferim seturi cadou in cosuri tricotate din material natural, care pot fi refolosite”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related