Concurs de desen: Devino creatorul siglei Siguranța copiilor în sport!

Concurs de desen: Devino creatorul siglei Siguranța copiilor în sport!

Terre des hommes România lansează o invitație la desen pentru toți copiii până în 18 ani și premiază ideile originale pentru o siglă care să reprezinte ideea de siguranță a copiilor în sport. Desenele primite până la data de 11 iulie 2021 au șansa să câștige unul dintre cele 20 de premii și să participe la o expoziție din cadrul Galei finale ce va avea loc în luna iulie.

Căutăm tineri inspirați de tema proiectului pentru a desena o siglă (simbol grafic) cu tema „Siguranța copiilor în sport”. Aceasta siglă va fi oferită Cluburilor sportive din țară care respectă măsurile necesare așa încât copiii să facă sport într-un mediu prietenos, sigur și benefic dezvoltării lor armonioase.

Ne adresăm cu această invitație tinerilor motivați, inspirați de tema concursului și creativi!

 

Ce înțelegem prin „Siguranța copiilor în sport”?

  • copiii fac sport din pasiune și din plăcere
  • sportul este o muncă de echipă între copii, antrenori și părinți
  • copiii au nevoie de un spațiu în care să practice sportul în siguranță
  • atmosfera alături de colegi și antrenori trebuie să fie cât mai plăcută

 

Cum te poți înscrie?

  1. Citește regulamentul oficial al concursului aici;
  2. Descarcă și printează sau salvează în calculator formele ajutătoare pentru siglă de aici;
  3. Desenează sigla pe hârtie sau pe calculator. Ai libertatea de a folosi orice tehnici de desen: ilustratie, pictură, colaj etc și poți adăuga orice îți imaginezi, de la personaje, la forme și culori, atât în interiorul, cât și în afara logo-ului;
  4. Trimite desenul tău într-unul din formatele: .JPEG, .PNG sau .PDF împreună cu numele, prenumele, vârsta și o scurtă prezentare a conceptului și viziunii ce a stat la baza desen
  5. Trimite desenul la adresa de e-mail: [email protected] până pe 11 iulie 2021, ora 23:59, cu titlul e-mailului – DESEN PENTRU CONCURS.

 

Pe cine premiem?

  • 3 desene vor fi desemnate câștigătoare, cu locurile I, II și III;
  • 20 dintre cele mai creative lucrări vor fi selectate și expuse la Gala Un Mediu Sigur pentru Copii în Sport din perioada 19 - 23 iulie 2021 și vor primi premii speciale.

Premiile sunt oferite cu ajutorul partenerilor proiectului: Federația Română de Fotbal și Federația Română de Gimnastică.

 

Cum selectăm câștigătorii?

Pentru selecția lucrărilor finaliste se va ține cont de:

  • Respectarea temei „Siguranța copiilor în sport”
  • Calitatea artistică a desenului
  • Armonia culorilor
  • Caracterul inovator

Câștigătorii vor fi anunțați prin e-mail și pe pagina de Facebook Un Mediu Sigur pentru Copii în Sport după desemnarea și validarea lor de către un juriu, conform regulamentului.

 

Ce poți câștiga?

  • ceas fitbit, boxă bluetooth, mouse, lampă de birou, pixuri, ceasuri amuzante, șepci, tricouri, USB cards și multe alte premii surpriză!

 

Organizatori și context

  • Fundația Terre des hommes România elaborează o metodologie de certificare de calitate (label) care va fi oferită federațiilor și cluburilor sportive care vor aproba și respecta standardele și politicile de siguranță ale copiilor.
  • Logo-ul certificării publice va fi creat de copii, printr-un concurs de desen la nivel național.
  • Un Mediu Sigur pentru Copii în Sport este un proiect finanțat prin Programul “Drepturi, Egalitate și Cetățenie” al Uniunii Europene (REC 2014-2020). Un proiect coordonat de Fundația Terre des hommes România și implementat împreună cu Terre des hommes Ungaria și Terre des hommes Hellas (Grecia).
  • În România, proiectul se desfășoară în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții (ANDPDCA), Federația Română de Fotbal și Federația Română de Gimnastică.
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related