Copiii sărbătoresc și iubesc România

Copiii sărbătoresc și iubesc România

Tablouri tricolore făcute de mâinile copiilor, chiar de Ziua Națională a României, la lansarea campaniei Copiii sărbătoresc România, au ajuns în cele mai importante instituții ale statului: Administrația Prezindențială, Guvern, Camera Deputaților, Ministerul Educației, Primăria București, Avocatul Copilului, Poliția Capitalei, Autoritatea Națională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități, Copii și Adopții etc.

Tablourile au fost oferite de o delegație de copii îmbrăcați în costume populare, care au înmânat oficialilor și o scrisoare deschisă cu o selecție de mesaje de iubire, pe care mii de copii le-au făcut României în cadrul evenimentului Copiii sărbătoresc România. Evenimentul a fost organizat de Itsy Bitsy FM pe 29, 30 noiembrie și 1 decembrie, în Bucuresti.

 

 

Dragă Om Mare,
Noi, copiii care anul acesta am sărbătorit altfel ziua națională, am transmis României gândurile noastre bune și i-am spus de ce o iubim:
"România, te iubesc! Tu ești țara mea și așa vei fi mereu! Ești perfectă pentru mine!" Daria
"Îți doresc un an bun și ca oamenii să te îngrijească tare, pentru că fără tine noi nu am mai putea trăi." Ama
"La mulți ani! Eu iubesc România pentru că românii sunt curajoși și România are multe ape sănătoase." Tudor
"Vreau să nu mai fie gunoaie în România. Și o iubesc pentru că are foarte multe locuri frumoase pentru vacanțe." Antonia
"România este o țară luptătoare și minunată. Noi oamenii ar trebui să o prețuim și să avem grijă de ea." Gabriela
"România este o țară frumoasă și o iubesc așa cum este!" Bianca
"La mulți ani românilor! Fiți buni cu țară voastră! Hai să ne apreciem țară!" Larisa
"La mulți ani, România! Să știi că nu vreau să mă mut din România." Andrei
"La mulți ani tuturor românilor, inclusiv celor din străînătate. Și ei au dreptul să fie sărbătoriți." Natalia
 Am cântat melodii populare, am jucat hore și am cântat imnul. Am sărbătorit cu steaguri pictate pe față și pe linguri de lemn, ne-am împletit tricolor în păr, am purtat brățări tricolore cu „Iubesc România” și am făcut cu amprentele noastre cea mai mare brățară de iubire pentru țară. Îți trimitem din ea o părticică, plină de emoțiile noastre.
 Părinții s-au bucurat și ei cu noi și am fi tare fericiți ca în anul următor să sărbătorim împreună cu cât mai mulți oameni mari ca tine. Auzim mulți adulți care vorbesc doar de lucrurile care nu merg în țară, dar noi vedem și lucrurile frumoase și bune și dorim să vi le arătăm și vouă, să ne bucurăm de ele și să le înmulțim. Pentru că noi trăim în România și aici vrem să trăim și când vom fi Oameni Mari, așa ca tine!
#CopiiiSarbatorescRomania #CopiiiIubescRomania

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related