Artiștii pepereți au desenat noul sediu ViitorPlus cu ilustrații sustenabile

Artiștii pepereți au desenat noul sediu ViitorPlus cu ilustrații sustenabile

Ce poți face pentru a ține sus moralul angajaților? Dovedit vă spunem că ilustrațiile pictate pe pereții de la birou îmbunătățesc calitatea muncii, bucuria de a veni la sediu și story-urile postate pe Instagram. Angajații ViitorPlus au confirmat pe rând acest lucru!

Echipa pepereți a înfrumusețat pereții noului sediu ViitorPlus cu 9 desene pline de viață, ce vor să sădească în sufletul privitorului dorința de a crea o lume mai bună. Desenele prezente în spațiile de lucru ale proiectelor Recicleta, Atelierul de Pânză, Adoptă un Copac, Harta Reciclării - comunică viziunea proiectului și presară inspirație pentru viitoare acțiuni.

 

„Viitorul aparține celor care cred în frumusețea viselor lor” este mesajul cu care vizitatorii sunt întâmpinați la intrare, alături de înfățișarea mamei natură care protejează Pământul. Pe scări, sunt expuse moduri prin care ne putem reduce amprenta de carbon - comunicate în ilustrații și mesaje ce sfătuiesc pe toată lumea să facă dușuri mai scurte sau să spele cu apă rece rufele, de câte ori au ocazia. Zona de recreere de la mansardă este acaparată de turnul de pisici, cu mesajul Together Everybody Achieves More.

 

Desenele au fost inaugurate de Ziua Internațională a Mediului, pe 5 iunie, dată în care ViitorPlus a sărbătorit 15 ani cu un eveniment al porților deschise. Turul noului sediu a fost o activitate personalizată, fiecare participant fiind însoțit de un membru ViitorPlus. La mulți ani sustenabili!

pepereți este un grup de artiști ce pictează pereți interiori cu motive naturale, cu misiunea de a aduce natura mai aproape de natura umană. Dăm viață camerelor de copii, birourilor, bibliotecilor, practic oricărui perete dintr-o încăpere! Putem fi urmăriți pe instagram și facebook pentru detalii și colaborări.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related