ASER | Fii învingător în sesiune

ASER | Fii învingător în sesiune

ASER a dat startul campaniei “10 pentru Sesiune”, o olimpiadă plină de rime amuzante și concursuri pregătite special pentru a te motiva pe tine să devii campion. În perioada 7-27 iunie, buna dispoziție și boost-ul de energie de care ai nevoie sunt asigurate. Pregătește-te să ajungi primul la linia de finish în maratonul examenelor.

Timp de 11 ani, ASER a fost alături de studenți în fiecare sesiune, iar anul acesta nu face excepție. Stickerele și rimele amuzante îți vor face galerie și în această vară, încurajându-te să găsești motivația pentru a trece de toate obstacolele. Odată ajuns la final, vei constata că examenele nu au fost mai grele decât o tură de alergare în parc.

Alături de British American Tobacco și Neversea, ASER a pregătit pentru tine experiențe de neuitat. Premiile de pe traseu vor face ca maratonul examenelor să fie doar antrenamentul pentru o vară binemeritată după toată munca depusă.

Asigură-te că ocupi un loc pe podiumul sesiunii și fii cu ochii pe paginile de Facebook și Instagram ASER pentru a afla mai multe detalii despre campanie și mai ales despre premierea mult așteptată!

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related