Școala de Vară Culturadata. Locul unde ideile de proiecte culturale ale studenților prind viață

Școala de Vară Culturadata. Locul unde ideile de proiecte culturale ale studenților prind viață

În perioada 28 iunie – 2 iulie 2021, Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală (INCFC), aflat în subordinea Ministerului Culturii, organizează Școala de Vară Culturadata, cu tematica Managementul și Marketingul Proiectelor Culturale. Evenimentul se desfășoară în locația partenerului Creart: Grădina cu Filme (Piața Lahovari, nr. 7, sector 1, București) și se adresează studenților de la facultățile cu profil artistic și umanist.

Prin programul de cinci zile dedicat întregului spectru de practici culturale, dorim să-i aducem împreună pe studenții creativi, pasionați de management și marketing cultural, viitorii manageri culturali, mai aproape de chemarea lor. Formatul interactiv le va permite acestora să descopere resursele și soluțiile pentru numeroasele provocări și oportunități existente în lumea culturală și artistică.

Printre invitații confirmați se numără: Iulia Popovici (Secretar de Stat, Ministerul Culturii), Alexandru Ion (Actor și Manager Cultural, co-fondator Ideo Ideis), Catinca Drăgănescu (Regizor și Manager proiecte culturale), Teodor Frolu (Manager DC Communication).

Participarea este gratuită (cazarea și transportul participanților nu sunt incluse), iar cei care doresc să se înscrie o pot face printr-un mail la: [email protected] în care vor trimite, în vederea selecției, o scurtă prezentare însoțită de o scrisoare de motivație. La finalizarea cursurilor Școlii de Vară Culturadata, studenții vor primi un Certificat de participare, recunoscut la nivel național.

Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală (INCFC), aflat în subordinea Ministerului Culturii, este singurul institut național care are ca obiective studierea, cercetarea și furnizarea de date statistice pentru domeniul culturii, precum și formarea continuă a celor care aleg o carieră în sectorul ocupațional cultură.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related