SAPTE SERI opereaza din aceasta luna o retea de 7 filiale proprii la nivel national

SAPTE SERI a finalizat cu succes procesul de restucturare a filialelor proprii inceput in luna februarie. In cadrul acestui proces s-a renuntat la contractele de franciza incheiate cu firme din orasele in care apare SAPTE SERI, in favoarea crearii unor echipe proprii, care sa asigure o abordare unitara la nivel national. Ca efect al acestei restructurari, SAPTE SERI si-a dublat numarul de angajati si a impus aceleasi standarde ridicate de calitate in toate cele opt orase de aparitie si in editia de munte.

In momentul de fata Sapte Seri dispune de o retea de 7 filiale locale in orasele Pitesti, Craiova, Timisoara, Cluj, Targu Mures, Iasi, Brasov (inclusiv editia de munte distribuita in Sinaia, Predeal, Azuga, Busteni, Poiana Brasov). In ultima perioada, SAPTE SERI nu a renuntat la nici una dintre editiile locale, acestea aparand pe piata fara intrerupere, insa a renuntat treptat la contractele de franciza pe care le avea in toate orasele.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related