The Black Sea Film Festival, ediția a V-a

The Black Sea Film Festival, ediția a V-a

A cincea ediƫie The Black Sea Film Festival va avea loc, pentru prima dată, în Corbu, în perioada 19 - 22 august, în locațiile - Albastru la Mare și Teepee. Minunate seri de film, pe malul mării, vă așteaptă să vă bucurați de briza de vară și să urmăriți filme excepƫionale, sub milioane de stele și galaxii!

Selecția ediției 2021 include filme selectate și premiate în festivaluri de renume din întreaga lume: Academy Awards, Annecy, Berlinale, Cannes, Clermont Ferrand, Flickerfest, Locarno, Sundance, Toronto, precum și multe altele.

Juriul ediției a 5-a The Black Sea Film Festival este format din: Andrei Şendrea [critic de film şi scenarist], Bogdan Filip [director de imagine și fotograf], Alecs Năstoiu [producător de film, regizor şi scenarist], Tom Wilson [regizor de film şi jurnalist], Alexandru Crăciun [producător de film] şi Radu Munteanu, producător şi regizor de film, inițiatorul & directorul festivalului TBSFF.

Filmele sunt subtitrate în limba română și engleză.

Prețul unui bilet este de 10 lei/seară.

Biletele vor fi disponibile pe toată durata festivalului în locațiile evenimentului - 19/20 la Albastru la Mare și 21/22 la Teepee, începând cu ora 20:00.

Evenimentul se va desfăşura în conformitate cu reglementările împotriva răspândirii COVID-19.

Accesul se face în baza certificatului de vaccinare cu ambele doze, dovada că s-a trecut prin boală, un test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau a unui test antigen rapid.

Pe perioada desfășurării evenimentului, la punctul de intrare al festivalului se vor efectua / sau achiziționa / teste antigen rapide valabile 24h. Prețul unui test antigen rapid este de 20 de lei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related