The Amsterdams live la Casa Universitarilor

The Amsterdams live la Casa Universitarilor

The Amsterdams concertează duminică, 22 august, în grădina Casei Universitarilor din București. Concertul face parte din seria Unteatru Open-Air și este prima apariție live pe 2021 a trupei formate din Andrei Hațegan (voce, chitară), Ovidiu Bejan (voice, synth), Andrei Ungureanu (chitară), Dragoș Crifca (bass), Gabriel Ciocan (tobe).

The Amsterdams a lucrat în ultima perioadă la cel de-al 5-lea album de studio, piese de pe acesta urmând să fie cântate și în concertul acustic de duminica aceasta din grădina Casei Universitarilor.

Cu peste 15 ani în spate și influențe din scena alternativă britanică, trupa și-a stabilit un renume printre ascultătorii de gen, sound-ul lor lejer și inovator fiind primit cu entuziasm.

De la primul EP - Automatic, și cele 4 patru albume de studio în discografie, The Amsterdams au cântat de-a lungul vremii la toate festivalurile importante din țară, în paralel cu escapade în străinătate în țari precum India, Anglia, Franta, Italia, Austria, Croația, Spania etc., continuând să-și rafineze sound-ul și să exploreze noi drumuri muzicale, adăugând și mai multe elemente pop sau electro sound-ului rock alternativ cu care au debutat.

 

 

Biletele sunt de găsit în avans pe site-urile TomTixEventbookmyStage, dar și în locație, la prețul de 40 RON.

Biletele digitale îţi sunt livrate instant prin email. Simplu. Rapid. Nu necesită printare.

Stagiunea Unteatru Open-Air este găzduită de Grădina Casei Universitarilor în parteneriat cu: Universitatea din București
Parteneri: Overground Music, Festivalul Caleido, binôme, OMNI, PrintCentruVechi.ro
Văzut de: Radio Guerrilla
Parteneri media: Radio România Cultural, Agerpres, IQads, Liternet.ro, Dissolved Magazine, Urban.ro, BookHub, Noi3Life, Munteanu

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related