Vineri și sâmbătă, marathon pentru comunitatea IT: începe PeakIT 004, a patra ediție

Vineri și sâmbătă, marathon pentru comunitatea IT: începe PeakIT 004, a patra ediție

Organizația non-guvernamentală AgileHub, din Brașov, dă startul PeakIT 004, a patra ediție. Toate prezentările și workshopurile se vor desfășura online, participarea fiind gratuită. Înregistrarea se poate efectua direct pe site-ul conferinței.

Pe 22 octombrie, între orele 13.00 și 20.15, și pe 23octombrie, între orele 9.00-19.00, participanții la conferință vor putea urmări, online, un adevărat maraton de prezentări și workshopuri din domeniul IT, susținute de cei mai importanți specialiști din domeniu.  Agenda completă și detaliată a evenimentului Peak IT este disponibilă online.

Keynote speakerii de anul acesta sunt James Bach (Consulting Software Tester), Victor Rentea (Independent Technical Trainer and Consultant) și Tudor Damian (IT consultant, Microsoft MVP), Nick DeWilde (Director of Ambassador Marketing), Alexey Grigorev (Principal Data Scientist). Aceștia vor susține prezentări despre subiecte actuale și de larg interes, cum ar fi test designul, migrarea către public cloud, deep learning, probleme de cyber security precum și aspecte specifice legate de diferite limbaje de programare.

„ Peak IT a apărut din dorința și misiunea organizației de a crea o nouă cultură în comunitatea IT din Brașov, și nu numai. Între timp, conferința a devenit un reper al întregii comunități de IT și ne bucurăm că participă persoane din toată țara. De patru ani, facem schimbul de informații și învățarea mai ușoare, astfel încât să crească numărul profesioniștilor în IT din România, dar și pentru a contribui la buna pregătire a celor care deja lucrează în acest domeniu”, spune Camelia Codarcea, unul dintre fondatorii Agile Hub.

Ediția din acest an este susținută de Siemens, Naggaro, Trimble, Raiffeisen, Atos, Accenture, Endava, Cegeka, Cerner, în calitate de sponsori ai evenimentului.

AgileHub este un ONG din Brașov, co-fondat de Camelia Codarcea în anul 2013, cu scopul principal de a oferi, în mod gratuit, pregătire atât în domeniul informației, cât și în modul în care activitatea și proiectele sunt desfășurate în marile organizații. Echipa de voluntari cuprinde peste 30 de specialiști IT. În cei opt ani de activitate, AgileHub a oferit peste 200 de cursuri care au acoperit peste 150 de teme tehnice, susținute de 60 de traineri. Peste 1.200 de persoane au participat la cursurile oferite de asociație.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related