British American Tobacco relansează un program gratuit de mentorat special pentru studenți

British American Tobacco relansează un program gratuit de mentorat special pentru studenți

British American Tobacco este un lider de piață și unul dintre angajatorii de top din România. BAT își dorește mereu să se poziționeze ca un partener în dezvoltarea personală și profesională  a studenților, construind constant programe de învățare și mentorat dedicate acestora.

 

Mentorship pentru Studenți

BAT relansează un program gratuit de mentorat pentru studenții proaspăt absolvenți, aflați la început de drum. Conștienți de faptul că dezvoltarea unei perspective profesionale în timpul studenției poate fi dificilă, echipa BAT a conceput programul de Mentorship pentru a ajuta tinerii să își formeze o imagine mai clară asupra oportunităților profesionale, în funcție de setul individual de skill-uri.

În acest context în care opțiunile de viitor sunt atât de diverse, este important pentru studenți să cunoască job-urile viitorului și cum să se pregătească pentru ele. Fiecare participant la program va fi ajutat de un mentor specializat să își descopere punctele forte și va învăța cum să le dezvolte pentru a le aplica în carieră.

 

Beneficiile pentru studenți

BAT oferă studenților oportunitatea de a interacționa cu mentori cu experiență în diverse domenii de business: de la Marketing, HR, Finance, până la Sales și Corporate Affairs. Vor avea acces la patru sesiuni individuale și gratuite de mentorat, în cadrul cărora își vor explora punctele forte și prospectiva de carieră. Pe lângă sesiunile de mentorat, participanții for putea participa la workshop-urile de dezvoltare personală și orientare în carieră din programul BAT. Cu atât mai mult, vor putea cunoaște mai bine cultura și mediul de lucru într-o companie globală. Participarea la program crește șansele unui candidat de a obține un job în cadrul British American Tobacco.

 

Calendarul Programului de Mentorship

Programul de Mentorship se întinde pe o durată de patru luni, începând în luna Noiembrie 2021 și încheindu-se în Februarie 2022, și constă în 4 sesiuni de mentorat gratuite pe teme specifice (o sesiune de mentorat pe lună). Fiecare dintre cele patru sesiuni de mentorat se va concentra pe setarea unor obiective și dezvoltarea unui plan individual de a atinge obiectivele profesionale. Participanții vor primi teme pe care să le dezvolte individual între sesiuni pentru a-și cunoaște mai bine obiectivele profesionale, astfel încât în timpul sesiunilor fiecare participant să poată discuta aplicat cu mentorul despre cum își poate îndeplini planul profesional. Participanții vor lua parte inclusiv la o simulare de interviu alături de mentor, pentru a putea fi pregătiți să aplice pentru un job global.

 

Cine și cum poate aplica?

Programul este destinat studenților proaspăt absolvenți (licență sau master), fiind un program de dezvoltare a unei perspective de carieră. Pentru a aplica la program, tot ce trebuie să faci este să trimiți CV-ul tău, alături de răspunsurile la întrebările din anunț, care trebuie redactate sub forma unei scrisori creative adresate mentorului tău.

După ce echipa BAT va citi toate scrisorile trimise, aceasta va realiza un proces de matching a mentorilor BAT cu cei care se potrivesc cel mai bine programului, în funcție de experiența și interesele comune. Dacă scrisoarea ta va fi selectată, vei fi contactat pentru următorii pași din proces.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related