Ogilvy Romania si British American Tobacco incheie un parteneriat care dureaza de peste 10 ani

Ca urmare a deciziei British American Tobacco de a-si alinia activitatile de comunicare pentru toate marcile din regiunea Europei de Sud-Est sub umbrela unei singure agentii de publicitate, incepand cu luna august, Ogilvy Romania si British American Tobacco incheie un parteneriat care pe piata locala dureaza de peste 10 ani.

OgilvyAction Romania ramane agentia de comunicare a diviziei internationale a British American Tobacco - Global Travel Retail Europe. Agentia din Romania va coordona mai departe activitatile de comunicare in aeroporturi pentru brandurile globale ale companiei - Kent, Dunhill, Vogue, Lucky Strike, incluzand servicii de dezvoltare a conceptelor creative, dezvoltare si implementare a activitatilor promotionale, retail si packaging design, precum si dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare directa cu consumatorul in peste 40 de tari din lume.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related