Ogilvy Romania si British American Tobacco incheie un parteneriat care dureaza de peste 10 ani

Ca urmare a deciziei British American Tobacco de a-si alinia activitatile de comunicare pentru toate marcile din regiunea Europei de Sud-Est sub umbrela unei singure agentii de publicitate, incepand cu luna august, Ogilvy Romania si British American Tobacco incheie un parteneriat care pe piata locala dureaza de peste 10 ani.

OgilvyAction Romania ramane agentia de comunicare a diviziei internationale a British American Tobacco - Global Travel Retail Europe. Agentia din Romania va coordona mai departe activitatile de comunicare in aeroporturi pentru brandurile globale ale companiei - Kent, Dunhill, Vogue, Lucky Strike, incluzand servicii de dezvoltare a conceptelor creative, dezvoltare si implementare a activitatilor promotionale, retail si packaging design, precum si dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare directa cu consumatorul in peste 40 de tari din lume.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneBranded


Related