Schimbă-ți afacerea prin NLP. Instrumente puternice pentru a îmbunătăți performanțele și rezultatele organizației tale - Lindsey Agness | Editura Curtea Veche, 2015

Schimbă-ți afacerea prin NLP. Instrumente puternice pentru a îmbunătăți performanțele și rezultatele organizației tale - Lindsey Agness | Editura Curtea Veche, 2015

Indiferent de domeniul, mărimea sau specificul organizației în care lucrezi, indiferent de poziţia pe care o ai în ierarhia firmei, NLP îţi arată cum să devii un profesionist mai bun şi mai respectat şi cum să-ţi construieşti o echipă şi o afacere de nivel internaţional.

Lindsey Agness este autoarea bestsellerurilor Change your life with NLP şi Still 25 Inside şi este un instructor NLP cu experienţă. Şi-a început cariera în cadrul administraţiei locale înainte de a deveni, în 1994, consultant în ­managementul schimbării pentru o firmă globală de top. Acolo a învăţat despre arta de a-i schimba pe oameni atât la nivel individual, cât şi la nivel organizaţional. Şi-a început călătoria către NLP în 1997, când a vrut să-şi îmbună­tăţească performanţele în întâlnirile de afaceri. În 2005 a fondat The Change Corporation.

În prezent, oferă consultaţii pentru proiectele de schimbare, instruind oameni cu funcţii înalte, organizând programe interactive de NLP şi vorbind în public. Este respectată pentru rezultatele înregistrate în îmbunătăţirea performanţelor. Adoră să scrie cărţi şi se bucură de ocaziile în care îşi poate împărtăşi cunoştinţele în faţa unor audienţe largi. Viziunea ei personală este să devină un lider în domeniul dezvoltării personale şi să ajute organizaţiile şi indivizii să atingă performanţe de cel mai înalt nivel.

Este originară din partea de est a Londrei, iar acum locuieşte în Sandwich, cu cei doi copii ai săi, Sophie şi Oliver.

Dacă ştii cum funcţionează creierul, poţi să-ţi stabileşti singur direcţia. Dacă nu, o va face altul în locul tău.
Richard Bandler

Funcția leadershipului este să producă mai mulţi lideri, nu mai mulţi simpatizanți.
Ralph Nader

Este o dovadă de nebunie să faci acelaşi lucru la fel şi să te aştepţi la rezultate diferite.
Albert Einstein

 

Lindsey Agness este unul dintre cei mai buni specialiști în managementul schimbării şi motivarea angajaţilor. Are un masterat în Politici Publice obţinut la Bristol University şi este prima femeie din Marea Britanie care a obţinut gradul de Master Trainer în NLP.
A scris 4 bestselleruri despre managementul schimbării organizaţionale şi personale.

 

Video: Autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: Change Your Business with NLP: Powerful tools to improve your organisation's performance and get results
Ediția 2015, paperback
Traducător: Veronica Halinschi
Dimensiuni: 15.0 x 22.5 cm
288 pagini
ISBN: 978-606-588-806-7

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related