Sursa. Deschide-ți mintea, schimbă-ți viața - Tara Swart | Editura Publica, 2020

Sursa. Deschide-ți mintea, schimbă-ți viața - Tara Swart | Editura Publica, 2020

Dacă ți-ai putea alege de la viață orice lucruri îți dorești, care ar fi?

Descoperirile din domeniul neuroștiințelor ne dovedesc că putem să ne schimbăm modul de funcționare a creierului.

Creierul tău are peste 86 de miliarde de neuroni, fiecare dintre aceștia fiind pregătit să poarte răspunsurile tale către lumea înconjurătoare. Dar oare mintea ta se concentrează pe cele mai profunde dorințe și valori proprii sau funcționează pe pilot automat?

Tara Swart este convinsă că toți avem puterea de a trăi viețile pe care ni le dorim. Acest lucru este posibil deoarece lucrurile la care aspirăm – sănătatea, fericirea, bogăția, dragostea – nu sunt determinate de forțe misterioase, ci de abilitatea noastră de a gândi, de a simți și de a acționa. Cu alte cuvinte, de creierul nostru.

Sursa se bazează pe ultimele descoperiri din neuroștiințe și te ajută să deblochezi puterea lucrului incredibil și complex care este întregul tău creier. Vizualizându-ți intențiile, înțelegând cum poți atrage lucrurile pe care ți le dorești cu adevărat și devenind conștient de căile urmate de propria minte, ai posibilitatea să trăiești cu adevărat, plin de îndrăzneală și fără regrete.

Apelează la Sursă și eliberează-ți acum adevăratul potențial.

Dr. Tara Swart, specialist în neuroștiințe recunoscut la nivel mondial, ne demonstrează cum putem să valorificăm acest potențial pentru a ne transforma modul de gândire, pentru a atrage asupra noastră ceea ce ne dorim și pentru a profita de oportunitățile care trec zilnic pe lângă noi. Secretul nu are legătură cu forțe misterioase, ci cu puterea incredibilă a Sursei.

Una dintre cele mai remarcabile voci din neuroștiințe.
Telegraph

 

Tara Swart, doctor în neuroștiințe și fost psihiatru, este lector senior la MIT Sloan și King's College, Londra, consultant în domeniul managementului pentru unii dintre cei mai respectați lideri din media și business și coautor al premiatei cărți Neuroscience for Leadership.

O pasionează să-i învețe pe alții cum să aplice lecții din domeniul științei cognitive pentru a-și îmbunătăți viețile cotidiene.

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

  

Cartea a apărut în România la Editura Publica.

 

Info:

Titlul original: The Source: The Secrets of the Universe, the Science of the Brain
Ediția I 2020, paperback
Traducător: Diana Dorobanțu
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
312 pagini
ISBN: 978-606-722-392-7

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related