Business Minds. Intră în mintea celor mai mari gânditori de management - Des Dearlove, Jorge N. Rodrigues, Stuart Crainer, Tom Brown | Editura Publica, 2008

Business Minds. Intră în mintea celor mai mari gânditori de management - Des Dearlove, Jorge N. Rodrigues, Stuart Crainer, Tom Brown | Editura Publica, 2008

Un aflux constant de idei noi redefineşte modul în care managerii ar trebui să acţioneze. Ideile contează. Ele pot schimba organizaţiile şi felul în care acestea concurează între ele; ideile pot schimba pentru totdeauna bunurile pe care le producem, serviciile pe care le oferim şi felul în care lucrăm. Această carte prezintă cele mai noi moduri de gândire direct de la 40 dintre cei mai influenţi gânditori de afaceri.

Cele mai bune idei de la 40 dintre cei mai importanţi gânditori de business din lume, într-o singură carte!

Conţine interviuri cu lideri din toate domeniile de afaceri, de la marketing la strategie, de la organizare la leadership. Oferă analize profunde şi incitante pentru fiecare manager şi fiecare afacere.

Business Minds este şansa ta de a afla ce au de spus cele mai inteligente minţi despre lumea managementului.
Este o oportunitate unică de a te angaja într-o conversaţie continuă cu o întreagă lume de idei.
O şansă de a reflecta asupra modelului tău de afaceri şi de a te înarma cu cele mai noi idei pentru a-ţi păstra mintea în formă.

 

Stuart Crainer şi Des Dearlove sunt creatorii clasamentului Thinkers 50, cel mai influent clasament global al gânditorilor de management. Des şi Stuart sunt autori a peste 15 cărţi care au fost traduse în peste 20 de limbi. Sunt asociaţi la Management Innovation Lab de la London Business School, co-fondat de profesorul Gary Hamel, "cel mai de seamă expert din lume în strategia de business" (Fortune - 2006).

Tom Brown este director executiv şi editor al Brown Herron Publishing, companie care comercializează documente virtuale exclusiv pe site-ul Amazon.com. El este, de asemenea, autor al unor faimoase cărţi virtuale precum “The Anatomy of Fire: Sparking a New Spirit of Enterprise” şi “Fiscal Fairy Tales”.

Jorge N. Rodrigues este editor al www.gurusonline.tv, un portal al tendinţelor în materie de management şi tehnologie, şi scrie pentru “Expresso”, un săptămânal publicat la Lisabona, Portugalia.

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

 

Cartea a apărut în România la Editura Publica.

 

Info:

Titlul original: Business Minds: Connect with the World's Greatest Management Thinkers
Ediția 2008, paperback
Traducător: Delia Brumar
Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm
328 pagini
ISBN: 978-973-88749-1-6

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related