Tată bogat, Tată sărac. Educația financiară în familie - Robert T. Kiyosaki | Editura Curtea Veche, 2016

Tată bogat, Tată sărac. Educația financiară în familie - Robert T. Kiyosaki | Editura Curtea Veche, 2016

Bestseller internațional, tradus în numeroase limbi, cartea ne dezvață de ideea de a lucra pentru bani și ne învață cum să punem banii să lucreze pentru noi.

Tată bogat, tată sărac contestă perspectiva obișnuită pe care oamenii o au asupra banilor și oferă o un ghid de educație financiară pentru toți cei care nu au primit cunoștiințele necesare în timpul școlii. 

Autorul aruncă în aer mitul care spune că trebuie să câştigi mult ca să te îmbogăţeşti și ne învață ce şi cum să le spunem copiilor despre bani, astfel încât să aibă succes financiar în viitor.

"Tată bogat, tată sărac este un punct de plecare pentru toţi cei care doresc să deţină controlul asupra propriului viitor financiar."
USA Today

 

Robert T. Kiyosaki este american de origine japoneză, născut şi crescut în Hawaii. După ce a absolvit US Merchant Marine Academy din New York, s‑a înrolat în trupele de puşcaşi marini şi a luptat în Vietnam ca ofiţer și pilot de elicopter. După război, a lucrat în departamentul de vânzări al Xerox Corporation, apoi, în 1977, a deschis o companie care a adus pe piaţă primele portofele din nailon şi Velcro cu diverse simboluri şi embleme rock’n’roll.

În 1985 a fondat o companie internaţională care avea ca scop educarea a zeci de mii de oameni din întreaga lume cu privire la afaceri şi investiţii.

În 1994, Robert şi‑a vândut afacerea şi, datorită investiţiilor, a putut să se retragă din activitate la vârsta de 47 de ani.

În scurta perioadă petrecută ca „pensionar“ a scris bestsellerul internaţional Rich Dad, Poor Dad. În calitate de antreprenor, mentor şi investitor, Robert scrie rubrica lunară „Why the Rich Are Getting Richer“ pentru Yahoo! Finance, precum şi editorialul „Rich Returns“ pentru revista Entrepreneur.

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

  

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

  

Info:

Titlul original: Phishing for Phools: The Economics of Manipulation and Deception 
Ediția a V-a 2019, paperback
Traducător: Irina-Margareta Nistor
Dimensiuni: 15 x 22.8 cm
192 pagini
ISBN: 978-606-44-0254-7

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related