Superstar în vânzări. 21 de metode ca să vinzi mai mult, mai repede și mai ușor pe piețele competitive - Brian Tracy | Editura Curtea Veche, 2021

Superstar în vânzări. 21 de metode ca să vinzi mai mult, mai repede și mai ușor pe piețele competitive - Brian Tracy | Editura Curtea Veche, 2021

Superstar în vânzări. 21 de metode ca să vinzi mai mult, mai repede și mai ușor pe piețele competitive este o carte extrem de concisă și orientată spre acțiunea pură, un adevărat manual pentru profesioniștii în vânzări, un ghid care te va conduce rapid la rezultate incredibile.

După 30 de ani în care a instruit sute de mii de profesioniști în vânzări din zeci de țări, Brian Tracy este recunoscut ca autoritate în domeniu. Aici, el îți dezvăluie cele mai importante principii, care vizează atât jocul interior, deci componenta mintală, cât și jocul exterior, adică suma metodelor și tehnicilor de realizare efectivă a unei vânzări.

Brian Tracy îți arată în mod direct și clar cum să obții mai multe întâlniri de vânzări, cum să construiești un raport de încredere ridicat încă din primele minute ale întâlnirilor, cum să susții prezentări de vânzări mai eficiente și mai bune și cum să închei mai multe vânzări, mai repede ca oricând.

"Superstar în vânzări se concentrează pe ceea ce trebuie să facă vânzătorii zi de zi și oră de oră ca să își amelioreze punctele slabe și să devină profesioniști prin excelență."
12min/blog

"Superstar în vânzări este o carte care te va ajuta să ajungi în topul celor mai de succes vânzători."
Lucio Buffalmano

"Am citit Superstar în vânzări și am ajuns s-o iubesc. Este una dintre cărțile mele preferate despre domeniul vânzărilor, din toate timpurile."
Chuck Holmes, Online MLM Community

 

Brian Tracy este unul dintre vorbitorii și formatorii de top din întreaga lume. A ținut peste 5 000 de conferințe în mai mult de 50 de țări, pe teme precum leadershipul, strategia, vânzările, dezvoltarea personală și profesională și afacerile de succes, individualizându‑le prin amestecul unic de umor, cunoștințe, informație și inspirație.

 

Video: Autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

  

Info:

Titlul original: Be a Sales Superstar: 21 Great Ways to Sell More, Faster, Easier in Tough Markets
Ediția 2021, paperback
Traducător: Mirela Iacob
Dimensiuni: 13 × 20 cm
160 pagini
ISBN: 978-606-44-1060-3

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related