World Class te invata cum sa nu stai locului cu folos



Duminica, pe 15 noiembrie, s-a lansat in Bucuresti Mall proiectul World Class Fitness Boot Camp. Intamplator sau nu, demersul care urmareste sa atraga atentia asupra unui stil de viata sanatos, in care kilogramele in plus nu au ce cauta, coincide cu ziua de Lasata Secului, care marcheaza intrarea in Postul Craciunului, conform traditiei. Prin lansarea acestui proiect, World Class promite 6 saptamani in care vom descoperi pe viu, ce inseamna un stil de viata in care nutritia echilibrata si miscarea zilnica joaca rolul principal.

Pe scurt, un barbat de 28 de ani si-a propus sa scape de 12 kilograme in 6 saptamani. El va fi asistat de o intreaga echipa de specialisti (nutritionist, terapeuti, maseuri, antrenori) care il vor ajuta sa atinga o forma fizica maxima. Si toate acestea se vor intampla sub ochii oricui este interesat. Ca-ntr-un fel de Big Brother, "omul test" va fi expus privirilor aproape non-stop, in Mall Vitan, spatiul in care World Class a amenajat o casa speciala, de 40 de metri patrati. Locuinta este compusa din dormitor si living-room. Aici va avea amenajat si un birou de unde va lucra pentru a-si continua activitatea de zi cu zi. El va fi monitorizat constant si va putea fi urmarit de vizitatorii mall-ului, dar va avea libertatea sa paraseasca mall-ul 2 ore / zi si pe timpul noptii, cand mall-ul este inchis.



Sala de gimnastica va ocupa aproape acelasi spatiu ca si casa, adica 30 de metri patrati. Echipamentele speciale World Class ii vor permite sa se antreneze toata ziua, conform unui program bine pus la punct. De exemplu, pentru ca "cine se trezeste de dimineata, departe ajunge", isi va incepe ziua cu antrenament cardio de la ora la 9 la ora 10. Va urma o jumatate de ora in care va primi un mic dejun cu putine calorii. De la 12 la 13 "Yoga Session", apoi un binemeritat pranz. Dupa-amiaza si-o va petrece facand "Strenght Session" si "Cycling class". Iar dupa cina, o jumatate de ora de "Stretch Session" ii va asigura un somn linistit.



Asteptam evolutia curajosului tanar si promitem sa va tinem la curent.
Cat despre initiativa, este primul demers de acest gen: "Acest proiect doreste sa educe publicul in ceea ce reprezinta un stil de viata sanatos si sa promoveze serviciile centrului Worldclass", declara Elena Paraschiv, Sales & Marketing Manager World Class Romania. Asa ca suntem curiosi de asemenea, in ce masura se va dovedi eficient in atingerea obiectivelor. Si ii dorim mult succes tanarului care a acceptat provocarea, pentru ca, desi isi va petrece cam tot timpul intr-un singur loc, cu siguranta nu va sta locului!

Despre World Class
World Class este un furnizor de inalta calitate de servicii de wellness. Compania a fost infiintata de fostul campion mondial de culturism Ulf Bengtsson la Stockholm, Suedia, in anul 1983. Primele cluburi World Class Fitness au jucat un rol important in modernizarea industriei autohtone de gen. In urmatoarele decenii, World Class s-a dezvoltat la nivel international, sub forma unei retele de cluburi de fitness de cinci stele, cu sedii in peste 10 tari din Europa si Orientul Mijlociu.

World Class ofera toate serviciile de fitness atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Membrilor si oaspetilor li se garanteaza servicii la cele mai inalte standarde, intr-un mediu sigur si prietenos. Staff-ul international al companiei este alcatuit din cei mai talentati instructori de aerobic si fitness.

Compania isi propune sa puna la dispozitia clientilor sai facilitati si programe de cinci stele atat in salile de aerobic si de forta, cat si in SPA. World Class pune astfel la dispozitia membrilor sai un sistem complet de imbunatatire a sanatatii, a stariii generale de bine si a performantelor profesionale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related