De la frumusetea interioara, la cea exterioara. Cu Silhouette Beauty

De la frumusetea interioara, la cea exterioara. Cu Silhouette Beauty

Granitele frumusetii sunt fluide. Oamenii de stiinta au demonstrat: daca zambesti, te simti mai bine. Si zambesti cand te simti bine in pielea ta. Un editorial din New York Times spune asa: “Sa nu mai fim ipocriti in legatura cu uratenia”.

Tanjim dupa frumusete. Sta dovada, nu numai istoria de mii de ani a artei, ci si cea antropologica a caminului sau a arhitecturii. Statuile si fantanile din pietele publice, florile din intersectii, bibelourile din sufragerie.

Cautam frumosul oriunde si, mai ales, in oglinda. Ultimii ani ne-a invatat ca e bine sa fim diferiti si am dat la o parte multe prejudecati in privinta asta. In spatele lor, am gasit sanatatea. Sanatos inseamna frumos. Puternic inseamna frumos. Generos inseamna frumos.

De 10 ani in Romania, Silhouette Beauty Centers stimuleaza frumosul personal. Prin experti si tehnologii care imprima cele mai noi trenduri in materie de sanatate si frumusete.

Personalul Silhouette este format din specialisti in cosmetica, kinetoterapeuti, maseuri si medici, fiecare avand rolul de a iti asigura recomandarea si efectuarea tratamentelor care ti se potrivesc cel mai bine.

 

Cateva din tratamentele de baza propuse de Silhouette Beauty Centers:

  • Tratamente corporale pentru slabit, remodelare, anticelulitice, relaxare, fermitate (tonifiere cutantata) si tonifiere musculara, tratamente manuale si tratamente cu aparate.
  • Tratamente faciale pentru toate tipurile de ten, tratamente manuale si tratamente cu aparate.
  • Tratamente medicale pentru slabit, anticelulitice, epilare definitiva.

 

Noutati:

  • Eye Logic – Noul tratament vizeaza cele 3 probleme majore ale ochilor: ridurile, pungile si cearcanele;
  • Age Summum – alternativa a chirurgiei plastice, tratand imediat problemele de imbatranire a tenului precum: ridurile, lipsa de vitalitate si fermitate.
  • Techni Minceur – combinatie de masaj cu impachetare la rece in benzi impregnate in serum. Ingredientii activi din serum actioneaza topind celulele adipoase si indepartand aspectul de coaja de portocala chiar de la prima sedinta;
  • Techni Fermete – combinatie de masaj cu impachetare la rece in benzi impregnate in serum. 
  • Ingredientii activi din serum favorizeaza tonifierea la nivel cutanat, imbunatatind calitatea pielii chiar de la prima sedinta;
  • Thermolift – tratament polivalent care, prin actiunea uleiurilor esentiale, se adreseaza tuturor inestetismelor (celulita, fermitate).

Te asteptam cu drag sa ne vizitezi in centrele noastre din Calea Dorobantilor nr. 200, respectiv Bd. Regina Maria nr.1 din Bucuresti. Te rugam sa nu uiti ca la prima vizita sa programezi un diagnostic corporal si/sau facial, pentru a putea beneficia de o experienta corecta, completa si personalizata.

Pentru alte informatii si detalii, ne puteti contacta la: 0727.225.154 sau ne puteti scrie la adresa [email protected]

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related