Care pe Care

Dragii mei, inchideti ochii. Incepe un nou vis colectiv la care nu are acces provincia. Intrati tiptil in paturi, potriviti ceasurile, sarutati-va miresele, lasati provizii animalelor de casa si, imbracati in pijamaua cu boneta, trageti perdeaua pana-n barbie si haideti sa intram in cabina albastra si sa ne rezemam putin capul de stampila bleumarin. Mergem la vot.

Cineva imi spunea ca pentru a-ti putea savura cum trebuie visele, pentru a le putea controla si "creste" cum trebuie, e necesar sa pui in practica onirica un exercitiu in aparenta simplu: sa incerci sa-ti vizualizezi mainile. Doar asa vei reusi sa faci ceva cu ele. Asa ca, va provoc la un exercitiu similar: incercati sa vizualizati stampila de vot, e obligatia dumneavoastra sa credeti ca puteti schimba ceva. Si nu va amagiti ca intre civic si oniric exista deosebiri esentiale. Ambele vor lua sfarsit luni. Cand primul muc fumegand de tigara va lovi aleator un scuar in Bucurestiul noului primar general.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related