Mai mult, mai mult, mai ...

Cum bine zicea Andrei pe finalul articolului "Vedi napolitana e poi mori", lumea de ciocolata este una plina de romantism. Pana si Poiana, care mai acum ceva timp "dadea la toata familia", a trecut cu Chokotoff la valori universal recunoscute precum iubirea, dragostea, amorul, iubirea si amorul. Si sa nu uitam dragostea (exact in paranteza fie spus, trecerea s-a facut cu stangul, dar nu de asta vorbim acum). Dar iata ca dintre nenumaratii Binoche si Depp autohtoni isi iteste nasucul o noua vedeta: marmota Milka.

Dupa mai multe clipuri in care a fost distribuita in roluri oarecum secundare, in departamentele de "packaging" in poleiala sau "pouring", valoarea si-a spus cuvantul si o vedem acum in rolul principal de gen neutru. E drept ca la ascensiunea eroinei a contribuit si un creativ inspirat, a carui propozitie "si marmota invelea ciocolata" are sanse sa devina folclor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related