Înscrie-te la atelierul Un-hidden Romania cu Serebe (desen) și Octav Avramescu (serigrafie)

Înscrie-te la atelierul Un-hidden Romania cu Serebe (desen) și Octav Avramescu (serigrafie)

Explorăm arta ca mijloc de regenerare urbană. Te invităm să iei parte, gratuit, la un atelier de desen și serigrafie, menit să stârnească interesul pentru a participa la viața artistică a orașului.

Ești bine-venit/ă indiferent de nivel, deoarece echipa formată din Octav Avramescu și Serebe te va ghida și te va ajuta să creezi propriile lucrări. Vei învăța noțiuni de bază, de la street art la cum să multiplici cu ajutorul serigrafiei desenele tale, interpretând orașul ca o pânză participativă.

Atelier de desen cu Serebe și print cu Octav Avramescu (aka. Atelierul de serigrafie de pe lângă Librăria Jumătatea plină)

Loc: TBA, București
Data: 14 Mai 2022
Durata: 3-4 ore

Materialele, care includ markers, autocolante, hârtie, vopsele textile, mănuși etc. sunt puse la dispoziția tuturor participanților gratuit. În plus, vei serigrafia lucrarea ta în fanzinul colectiv și pe un tricou, pe care le vei lua acasă!

Acest atelier poate găzdui maxim 15 persoane, având ca scop încurajarea exprimării individuale și facilitarea dialogului. 

Un-hidden Romania este un program multianual de regenerare urbană imaginat ca serie de intervenții artistice care au ca scop umanizarea spațiilor publice din țară, și promovarea explorării acestora prin artă. 

Programul cultural este produs de Save or Cancel (Cristina Popa, Andrei Racovițan) prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri: Muzeul Național de Artă Contemporană (București)Facultatea de Sociologie și Asistență Socială (București)Lente (București), Amural (Brașov)Colegiul Național de Arte Regina Maria (Constanța)Asociația Artipic (Iași)
Parteneri media: IglooZeppelinThe InstituteIQadsRevista Atelierul, Zile și Nopți, La pas prin Brașov, Litera 9, Romania Pozitivă, Book Hub, Teen Press, Revista Golan

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectură, culturale și editoriale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related