Înțelepciunea anxietății. În ce fel îngrijorarea poate fi un dar care te ajută să te vindeci - Sheryl Paul | Editura Curtea Veche, 2022

Înțelepciunea anxietății. În ce fel îngrijorarea poate fi un dar care te ajută să te vindeci - Sheryl Paul | Editura Curtea Veche, 2022

Vei învăța cum să ieși în întâmpinarea anxietății, în loc să fugi de ea, cum să descoperi sursa disconfortului și cum să găsești în interiorul tău bogatele resurse ale cunoașterii de sine.

Cu toții suferim uneori de anxietate, pentru unii oameni anxietatea fiind cronică și istovitoare. În Înțelepciunea anxietății, terapeuta SHERYL PAUL ne arată cum să privim dincolo de anxietățile noastre și să descoperim mesajele importante pe care ni le transmite inconștientul pe această cale.

"Mustind de înțelepciune, perspectiva lui Sheryl Paul asupra epidemiei de anxietate propune o viziune care zdruncină din temelii și ne deschide drumul către o lume mai senină și plină de compasiune. Înțelepciunea anxietății servește drept cale bine luminată către adevărul despre cine suntem și ne arată cum să ne găsim drumul atunci când suntem paralizați de anxietate și depresie, când suntem copleșiți și ne-am pierdut speranța."
Alanis Morissette

"O carte singulară și radicală, de‑o chibzuință atât de profundă, încât te va schimba dinăuntru în afară. Înțesată de înțelepciune practică și de observații care te vor face să râzi în hohote, Înțelepciunea anxietății este o lectură pentru aceste vremuri, de care avem nevoie mai mult ca niciodată."
Dr. Tirzah Firestone

"Anxietatea este un mesager al inconștientului. Te cheamă să-ți asculți corpul, să te ocupi cu iscusință de gândurile tale, să ieși cu blândețe în calea inimii tale și să uzi rădăcina sufletului tău. Dacă încetezi să privești anxietatea ca fiind o problemă și începi să o vezi ca pe un dar, totul se schimbă. Atunci, și numai atunci, poți începe să-i valorifici înțelepciunea și, paradoxal, să te eliberezi din strânsoarea ei."
Sheryl Paul

 

Sheryl Paul a crescut în Los Angeles. Având părinți psihoterapeuți, limbajul și teoriile psihologiei s-au pus în mișcare de timpuriu în sufletul său. De când avea 6 ani a ținut cu sfințenie un jurnal, în care și-a descris visele, și-a scris poeziile și a reflectat la trăirile ei zilnice. A scris în jurnal și că atunci când va crește îi va ajuta pe oameni să-și exploreze tărâmurile interioare. 

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: The Wisdom of Anxiety. How Worry & Intrusive Thoughts Are Gifts to Help You Heal
Ediția 2022, paperback
Traducător: Felicia Luca
Dimensiuni: 14.5 × 20.5 cm
360 pagini
ISBN: 978-606-44-1116-7

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related