Tazz și Radio Guerrilla lansează brandul virtual Burritos Guerrilla

Tazz și Radio Guerrilla lansează brandul virtual Burritos Guerrilla

Tazz, platforma locală de livrare rapidă, și Radio Guerrilla, unul dintre posturile de radio cele mai cunoscute din România, lansează un nou brand virtual cu specific gastronomic mexican. Burritos Guerrilla reprezintă al șaptelea brand virtual lansat în programul Tazz Republic, fiind disponibil de acum DOAR pe Tazz, în restaurantul virtual special creat din aplicație.

Parteneriatul dintre Tazz și Radio Guerrilla aduce mai aproape de tine prin rețete autentice simbolul gastronomiei mexicane – legendarul burrito. Din meniul Burritos Guerrilla, disponibil exclusiv în aplicația Tazz, poți alege dintre 7 tipuri diferite de burritos - 6 variante cu diverse tipuri și mixuri de carne, precum și un sortiment vegetarian. O să iubești varietățile de Burrito concepute, degustate și testate de Tazz și Radio Guerrilla, iar tot ce rămâne de făcut este să găsești acel Burrito care ți se potrivește cel mai bine.

Dacă ți-e poftă de carne de miel, înseamnă că vedeta meniului, Guerrilla Burrito, a fost creată special pentru tine deoarece combină ragù de miel cu orez și Jack Cheese, salată iceberg, picco de gallo și sos de smântână. Fan carne de vită? Atunci Chilli con Carne Burrito este alegerea perfectă deoarece conține chilli con carne de vită, orez, sos cheddar, salată iceberg, picco de gallo și sos de smântână. Preferi carnea de porc? Atunci neapărat trebuie să încerci Mexican Pulled Pork Burrito cu pulled pork, orez, cheddar, salată iceberg, salsa și guacamole. Iar dacă nu te poți hotărî ce îți place mai mult, carnea de porc sau de vită, la Burritos Guerrilla le poți avea pe ambele în deliciosul Beef and Pork Burrito cu ragù de vită și porc, orez, cheddar, salată iceberg, castraveți murați și salsa rossa.

Pofta de pui o potolim cu două sortimente mai light, Chilli Chicken Burrito cu pui chilli și Crispy Chicken Burrito cu pui crispy, ambele completate de orez, salată iceberg și diverse sosuri inspirate din bucătăria mexicană – sos cheddar, sos de smântână sau salsa rossa. Nici poftele vegetariene nu au fost lăsate deoparte, astfel că meniul include și Veggie Eggs and Chilli Burrito, un sortiment vegetarian cu o delicioasă fajita de legume, fasole roșie și ou. Și pentru că o bucurie nu vine niciodată singură, poți comanda lângă burrito-ul preferat și o varietate de garnituri și sosuri după rețete autentice mexicane, doar din restaurantul virtual Burritos Guerrilla de pe Tazz.

Burritos Guerrilla este un proiect special din mai multe motive. Așa cum v-am obișnuit, este vorba despre o colaborare inedită, între o platformă de livrare și un radio, care reușesc împreună să creeze propriul brand virtual în zona de food. De asemenea, este un preparat prin care ne dorim să oferim, alături de partenerii noștri de la Radio Guerrilla, o experiență gastronomică unică celor care se află în căutarea de gusturi cât mai diverse. Este un preparat simbolic pentru bucătăria mexicană, extrem de gustos, care te va duce cu gândul la Mexic. Și nu în ultimul rând, această lansare înseamnă extinderea programului Tazz Republic.”, a spus Alin Șerban, CEO Tazz.

„E stilul nostru să facem lucruri diferite, care să ne reprezinte. Este prima dată când un Burrito poartă numele unui radio - Burritos Guerrilla și ne bucurăm că suntem noi cei care facem asta, alături de prietenii noștri de la Tazz. Mai mult, vrem ca ascultătorii din comunitatea noastră care gustă Burritos Guerrilla să simtă autenticul sud-american, exact ca și cum s-ar afla pe o plajă în Mexic, cu o Margarita rece în mână, ascultând muzică bună powered by Radio Guerrilla.”, a adăugat Adrian Popescu, Managing Partner Radio Guerrilla.

Comandă Burritos Guerrilla din secțiunea dedicată din aplicație, iar Tazz se ocupă să îi livreze direct la ușă ta, în București, Timișoara, Cluj-Napoca și Brașov și, în curând, în alte orașe mari din țară.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related