Digital Nation lansează Work Retreat, primul produs complet care mută birourile în cetăți medievale sau lângă mare

Digital Nation lansează Work Retreat, primul produs complet care mută birourile în cetăți medievale sau lângă mare

Digital Nation, una din cele mai importante organizații de digitalizare din țară, lansează Work Retreat, soluția premium de working și living care sprijină profesioniștii și echipele din companii să devină mai productive și creative.

Work Retreat este nu numai cultura profesioniștilor și echipelor independente de locații fixe, ci și o explorare foarte tangibilă a viitorului, inspirată de smart working, productivitate, creativitate și colaborare în medii alternative spațiilor de birou clasice sau chiar zonelor urbane aglomerate.

Work Retreat este o soluție personalizabilă care propune mutarea temporară a echipelor din companii în orașe din rețeaua Districtelor Digital Nation. Acestea sunt gândite pentru productivitate și creativitate, incluzând toate facilitățile necesare pentru o experiență completă: huburi proprii Digital Nation, cazare premium și posibilități de relaxare în zone naturale spectaculoase sau de conectare la comunități locale efervescente.

Work Retreat dezvoltă o rețea de 15 districte naționale în comunități vibrante, care capturează spiritul României frumoase și autentice. Primele două sunt deja active în Piatra Neamț și Brașov, iar următoarele districte vor fi inaugurate în următoarele luni, în regiuni turistice unice: lângă Marea Neagră sau chiar în inima ruralului românesc.

 

Principalele beneficii Work Retreat pentru echipe:

● descoperirea și experimentarea unei noi paradigme de working și living, mai productive și creative
● reconectarea la misiunea, valorile, obiectivele și cultura organizațională
● conectarea cu România frumoasă și comunitățile ei vibrante Work Retreat este o soluție completă dedicată viitorului muncii, imaginată de Digital Nation și dezvoltată împreună cu administrații locale și companii partenere. 

Work Retreat este și o comunitate online activă, dedicată culturii și conversației despre soluțiile inteligente pentru viitorul muncii: Facebook, Instagram, Linkedin.

Digital Nation este una dintre cele mai mari organizații de digitalizare din țară și una dintre cele mai active din regiune, axată pe creșterea competențelor digitale ale populației și pregătirea ei pentru job-urile prezentului și ale viitorului. Lucrăm de peste 9 ani la digitalizarea forței de muncă din România. Printre principalele noastre platforme și produse de digitalizare amintim: Generația Tech, IMM Online și Profesor în Online.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related