Gânduri de pe o planetă nervoasă - Matt Haig | Editura Nemira, 2020

Gânduri de pe o planetă nervoasă - Matt Haig | Editura Nemira, 2020

O continuare a bestsellerului Cateva motive sa iubesti viata

Cum traim pe o planeta care ne innebuneste?
Cum ramanem oameni intr-o lume tehnologica?
Cum sa fim fericiti cand anxietatea ne pandeste de peste tot? 

Lumea in care traim se joaca cu mintile noastre.

Stresul si anxietatea sunt la ordinea zilei. O planeta nervoasa si grabita creeaza vieti nervoase si grabite. Suntem conectati unii la altii mai mult decat oricand, dar ne simtim extrem de singuri si ne facem griji pentru tot, de la politica pana la greutatea corporala.

Dupa ce a suferit de atacuri de panica, anxietate si depresie, Matt Haig s-a gandit mult la impactul pe care lumea exterioara il are asupra noastra. In Ganduri de pe o planeta nervoasa vorbeste despre fenomene generale ca inegalitatea sociala, retelele de socializare sau stiri si pana la obiceiurile noastre zilnice, modul in care dormim, in care facem miscare sau in care disociem intre minte si corp.

Matt Haig povesteste intr-un fel foarte personal ce il face pe el sa se simta fericit, uman si implinit in acest secol nelinistit. 

„Matt Haig a scris ceva cu adevarat special – un manual pentru minte. O carte de self-help sensibila si adevarata, fara aforisme si alegorii vagi. Recomandata oricui schioapata putin, adica noua, tuturor.“
Adam Kay 

„O carte provocatoare, care ne face sa ne gandim la cum putem trai in prezent. Haig scrie o minunata cronica empatica a vietii noastre cotidiene in epoca retelelor de socializare.“
Observer

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Nemira.

 

Info:

Titlul original: Notes on a Nervous Planet
Ediția 2020, paperback
Traducător: Deniz Otay
Dimensiuni: 130 x 200 mm
336 pagini
ISBN: 978-606-43-0534-3

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related