Cele mai interesante titluri din Iunie, pe WeInvent.ro

Cele mai interesante titluri din Iunie, pe WeInvent.ro

Conationalii nostri sunt dornici de foiala, nu credem ca suntem singurii care am observat cat de usor se circula prin Bucuresti. Probabil ca mai toate orasele mari din Romania se circumscriu acestei realitati, si e de bine!

Intre timp business-urile isi vad de treaba, intr-un ritm care nu e inca preluat cu totul de vacanta. Intre noi fie vorba, poate ca si mostenirea pandemica a lucrului de la distanta are farmecul ei. Pana una-alta, hai sa vedem cum ne-a fost luna Iunie pe WeInvent, deoarece si in aceasta luna am avut cateva articole, pe care ne face placere sa le mentionam aici.

Se descrie ca fiind un profesionist inovator, perseverent cu aproape 25 de ani de experienta in comunicare strategica si relatii publice, cu background jurnalistic, expertiza in managementul echipelor de comunicare si strategii de relatii publice, relatii cu presa si project management in evenimente si parteneriate. A fost implicata in proiecte sau a coordonat campanii de PR pentru companii mari cu peste 3.000 de angajati, gestionand bugete, planuri de comunicare, coordonand echipe pentru societati publice (TVR) sau companii multinationale (Grupul Renault Romania, DIGI, Revolut).

Am vorbit cu Luiza Domnisoru, Head of Communication Revolut Romania, despre cele mai importante momente ale carierei, trecerea de la jurnalism la PR, dezvoltarea relațiilor publice in ultimii ani si importanta social media, precum si noua functie si telurile ei. Un interviu de Romanita Oprea, din seria #reinventyourself #reinventyourbusiness.

Catastrofele climatice in noua era in care am intrat sunt la ordinea zilei, nici macar nu mai sunt subiect de breaking news, ci intra direct la capitolul stiri diverse. In cazul tornadelor, ce au maturat buna parte din statele americane in anii trecuti, si-au pierdut viata si urma multi oameni, dar totodata si cei mai multi dintre cei mai buni prieteni ai omului: cainii. Pentru cei care insa erau rataciti s-a gasit o modalitate de a-i recupla cu familia de care au fost despartiti de dezastrul de anul trecut. Un articol de Marian Costache

Este Transformative Coach la The Simplified Mind, dar foloseste si titulaturile de Mentor, Profesor, Activist pentru Egalitate, Diversitate si Incluziune, promotor al femeilor, sustinator al durabilitatii. A avut privilegiul de a intelege si de a realiza principiile psihologice fundamentale din spatele experientei umane. Mintea simplificata este umbrela sub care, ea si colegii ei, impartasesc cunostințele si intelepciunea Mintii, Constiintei si Gandului.

Am vorbit cu Loredana Popasav despre cum vede ea leadershipul in business acum, influenta pandemiei asupra noastra a tuturor, dar si in afaceri, remote si hybrid work, intelegere profunda, provocari, coaching si multe alte subiecte care speram sa vi se para interesante. Un interviu de Romanita Oprea, din seria #reinventyourself #reinventyourbusiness

Pe baza de pandemie, start-up-urile care livreaza foarte rapid la domiciliu produse specifice comertului de proximitate si pe cele cu consum imediat au explodat. Provocarea acestor noi start-up-uri este sa creeze o aplicatie eficienta, sa cumpere produse de la furnizorii lor, sa ocupe teritoriul cu mai multe depozite (dark-stores), sa aiba oameni de livrare pregatiti sa decoleze in orice moment. Toate in timp ce ofera preturi aproximativ rezonabile, pentru a fi competitive. Un articol de Cezar Baciu.

Nici nu ne-am sters bine mucii de pe ultimul vaccin pandemic, ca gata, ne-au luat astia la asalt cu lansari, semn ca lumea mai are ceva bani de spart pana in toamna la valul urmator. Iar daca nu au iesit inca domnii antisatanistii care ne conduc de la partide si ONG-uri tricolore sa protesteze impotriva noului simbol diabolesc care a fost inaugurat in Romania, n-am facut nimic! Un articol de Marian Costache

Lucian Popescu este unul dintre oamenii cu o vocatie consistenta atat pentru cercetare si inovare, cat si pentru antreprenoriat. Astazi Lucian este Sales Manager Victron Energy Southeast Europe si se ocupa de business-ul companiei pentru 7 tari din regiune. Pentru ca pasiunea pentru tehnica este la fel de mare, chiar daca planul de business e unul complex, datorita cresterii importantei energiei din sursa regenerabila, Lucian Popescu a schimbat postura de antreprenor cu cea de intraprenor. Astfel a dezvoltat, intr-o viziune proprie, o statie de incarcare auto, care a intrat deja in fluxul productiei de echipamente Victron Energy. Mai bine spus, compania se pregateste deja sa lanseze o a doua varianta, cu un design modernizat, a acestei statii.

I-am adresat lui Lucian cateva intrebari despre aceasta statie de incarcare, foarte interesati fiind despre cum reuseste un antreprenor pasionat de tehnica sa-si gaseasca locul intr-o companie internationala de renume, intr-un domeniu de inalta tehnologie, asa cum este cel legat de energia regenerabila. Un interviu de Marian Costache, din seria #perspective.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related