Antreprenor la minut. Secretul creării și dezvoltării unei afaceri de succes - Dr. Kenneth Blanchard, Don Hutson, Ethan Willis | Editura Curtea Veche, 2020

Antreprenor la minut. Secretul creării și dezvoltării unei afaceri de succes - Dr. Kenneth Blanchard, Don Hutson, Ethan Willis | Editura Curtea Veche, 2020

Cartea conţine sfaturi nepreţuite, rezumate în cadrul secţiunilor „Ponturi la minut“. Aceste sfaturi provin de la antreprenori şi experţi ca Sheldon Bowles, Peter Drucker, Michael Gerber şi fantasticul Charlie Jones.

Ken Blanchard, Don Hutson şi Ethan Willis vă spun aici povestea provocărilor întâmpinate de un om de afaceri, în demersul său de a-şi înfiinţa propria companie. Aveţi în faţă o naraţiune interesantă şi dinamică, ce abordează multe dintre problemele tipice întâmpinate de antreprenori în lansarea de noi afaceri — de la găsirea surselor de venit până la implicarea angajaţilor şi fidelizarea clienţilor. 

Autorii expun în aceste pagini cea mai competitivă mentalitate în afaceri, cea americană, şi vă arată cum este eficient să gândiţi şi să acţionaţi, indiferent de domeniul şi de piaţa pe care lucraţi. 

Veţi descoperi o serie de perspective inedite asupra unor subiecte esenţiale în afaceri: cum se pot pune baze solide pentru o firmă, în ce fel se asigură un flux continuu de numerar şi ce înseamnă servicii excepţionale. 

"Don Hutson și Ken Blanchard au făcut o treabă extraordinară scriind Antreprenor la minut, pentru că învață cititorii esența antreprenoriatului."
Zig Ziglar 

"Vei deveni o persoană mai bună după ce vei cunoaște filozofia acestei cărți."
Don M. Green, director executiv al Napoleon Hill Foundation 

"Ken Blanchard, maestru povestitor și strălucit consultant, își concentrează înțelepciunea unică și ideile puternice în această carte, pentru a ajuta antreprenorii să obțină un succes de durată."
Stephen R. Covey

"O lectură captivantă, care îți va oferi o experiență unică de învățare. Cartea reprezintă un succes remarcabil în expunerea conceptului de antreprenoriat.'
Zig Ziglar

 

Kenneth Blanchard, unul dintre cei mai influenți experți în leadership din lume, este co-autorul bestsellerului iconic, The One Minute Manager și altor 60 de cărți ale căror vânzări combinate totalizează peste 21 de milioane de exemplare. Lucrările sale inovatoare au fost traduse în mai mult de 27 de limbi, iar în 2005 a fost introdus în Sala Famei Amazon ca unul dintre primii 25 de autori bestseller din toate timpurile.

Ken este, de asemenea, co-fondatorul și directorul spiritual al The Ken Blanchard Companies®, o firmă internațională de formare și consultanță în management pe care el și soția sa, Margie Blanchard, au început-o în 1979 în San Diego, California.

Don Hutson este CEO al companiei U.S. Learning. A susţinut peste 5 000 de discursuri în 22 de ţări în ultimii 35 de ani. A făcut parte din comitetul fondator al National Speakers Association şi a fost cel de-al treilea preşedinte al acestei organizaţii. Face parte din consiliul director al Society of Entrepreneurs, organizaţie căreia i-a fost şi preşedinte. Este autor şi coautor pentru nouă cărţi, printre care şi The Sale şi The Contented Achiever.

Ethan Willis este cofondator şi CEO al companiei Prosper, Inc., fiind specialist în domeniul coachingului individual şi având la activ cursuri de antreprenoriat, comerţ şi marketing online, investiţii în afaceri imobiliare, finanţe personale şi investiţii în bursele de valori. În 2005, a fost numit Antreprenorul Anului de către Ernst and Young, iar în 2006 a primit titlul de Omul de Afaceri al Anului din partea NRCC. Willis a deţinut şi a administrat peste 12 afaceri, printre care Education Success, Inc., Money Mentor Center, Prosper Media şi AdCafe.

 

Video: Autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: The One Minute Entrepreneur: The Secret to Creating and Sustaining a Successful Business 
Ediția a II-a 2020, paperback
Traducător: Oana-Cătălina Dușmănescu
Dimensiuni: 13.0 x 20.0 cm
144 pagini
ISBN: 978-606-44-0694-1

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related