Marii lideri evoluează. Cum să devii un lider autentic - Dr. Ken Blanchard, Mark Miller | Editura Curtea Veche, 2014

Marii lideri evoluează. Cum să devii un lider autentic - Dr. Ken Blanchard, Mark Miller | Editura Curtea Veche, 2014

Cartea de faţă le arată liderilor aspiranţi — dar şi celor consacraţi — asupra căror aspecte să se concentreze pentru a-şi păstra eficienţa şi statutul profesional pe tot parcursul vieţii.

Ce fel de lider eşti? Genul pregătit să reacţioneze la noi provocări sau acela care aplică mereu soluţii ce s-au dovedit bune în trecut? Liderul mulţumit de sine sau acela care simte că nu a ajuns încă la adevărata măsură a valorii sale?

Liderii autentici nu se culcă pe lauri. A avea abilităţi de leadership nu este un titlu onorific, ci rezultatul unui proces care durează întreaga viaţă. Capacitatea de a-i conduce pe alţii este determinată, de fapt, de propria capacitate de a evolua. 

Protagoniştii cărţii parcurg pas cu pas etapele procesului SPOR — tot atâtea faze prin care liderii adevăraţi îşi lărgesc perspectiva asupra lumii şi asupra sinelui, cu scopul de a se perfecţiona continuu şi cu grija constantă pentru binele general.

Este o carte pentru aceia care îşi doresc să devină lideri mai eficienţi — în plan profesional şi social, dar şi în plan personal.
Andy Andrews 

Succesul meu se datorează faptului că am continuat să evoluez. Poţi să ai şi tu succes, dacă citeşti această carte.
Anthony Robbins

 

Kenneth Blanchard, unul dintre cei mai influenți experți în leadership din lume, este co-autorul bestsellerului iconic, The One Minute Manager și altor 60 de cărți ale căror vânzări combinate totalizează peste 21 de milioane de exemplare. Lucrările sale inovatoare au fost traduse în mai mult de 27 de limbi, iar în 2005 a fost introdus în Sala Famei Amazon ca unul dintre primii 25 de autori bestseller din toate timpurile.

Ken este, de asemenea, co-fondatorul și directorul spiritual al The Ken Blanchard Companies®, o firmă internațională de formare și consultanță în management pe care el și soția sa, Margie Blanchard, au început-o în 1979 în San Diego, California.

Mark Miller, specialist în training şi dezvoltare, susţine de mulţi ani cursuri pentru diferite organizaţii internaţionale, printre subiectele abordate de el numărându-se abilităţile de leadership, creativitatea şi construirea spiritului de echipă. Miller a colaborat cu Ken Blanchard la scrierea cărţii The Secret, tipărită în peste 350 000 de exemplare şi tradusă în peste 20 de limbi (apărută în limba română la Curtea Veche Publishing, 2005).

 

Video: Autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: Leadership and the One Minute Manager
Ediția 2014 paperback
Traducător: Mihaela Popescu
Dimensiuni: 13 x 20 cm
144 pagini
ISBN: 978-606-588-716-9

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related