"Tantza_1940 has joined the conference"

Maica, am trait s-o vad si pe-asta. Un spot pentru un muzeu de etnografie a ajuns subiect de mass pe mess. Nici n-am apasat bine "sign in", la o zi dupa lansarea campaniei, ca m-am si trezit cu un link spre un blog care preluase spotul "Forum si chat", pentru MTR, aka Muzeului Taranului Roman. Din ce in ce mai multe bloguri il preiau, il discuta, il lauda, vad statusuri pe mess cu mesajul ca Tantza_1940 a intrat in conferinta, internautii sunt in delir. Nu-mi mai ramane decat sa ma crucesc si sa spun: "Mercury Promotions, bata-va norocu'". Le acord simbolic "Bruce Willis-ul de aur pentru publicitate", pentru ca au indeplinit misiunea imposibila: au reusit sa faca un muzeu sa fie cool, in conditii de reticenta extrema fata de orice e romanesc, de la tara, vechi si fata de orice fel de cultura care nu e urbana. Si daca pe Bruce Willis nu l-ar distribui nimeni intr-un remake al Titanic-ului, pentru ca i-ar salva pe-aia pe toti, echipa Mercury Promotions ar trebui chemata atunci cand perceptia publicului pare imposibil de modificat, pentru ca au toate sansele sa reuseasca.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Companii

Oameni

Sectiune


Comentarii

Dan mathewson
acum 16 ani
cineva spunea ca e greu ca un regizor strain sa inteleaga umor local-rural!!

Aici este exemplul unui spot filmat in stil advertising rural cu umor realizat cu un super casting realizat de un regizor american, Bill Huston.

Well done Bill, Mercury team and Silverbullet Film for great value in a "small production":)

Bravo

alex coanda
acum 15 ani
ciudat nu, ca la noaptea muzeelor majoritatea vizitatorilor erau tineri. Ai fost vreodata la Muzeul Taranului Roman?

Ce e cu enormitatile astea?

si da, observ ca articolul e scris mult inainte de eveniment, dar ceva imi spune ca habar n-ai pe ce lume traiesti.

succes in continuare si nu uita sa fii cool!

Ana Militaru
acum 15 ani
INAINTE de campania asta si INAINTE de evenimente ultra-cool ca Noaptea Muzeelor si targurile de martisor de la MTR, cati tineri o ardeau pe acolo?

orice idiot poate face acuzatii, baietii destepti sustin cu argumente. tu n-ai.



Branded


Related