Parenting ADS redă startul conferințelor offline odată cu Maratonul Sănătății în Familie din 26 noiembrie

Parenting ADS redă startul conferințelor offline odată cu Maratonul Sănătății în Familie din 26 noiembrie

Începând cu 26 noiembrie 2022, Parenting ADS reia seria de conferințe offline Social Moms, organizând un amplu eveniment-maraton de o zi, dedicat părinților și viitorilor părinți.

Fie că fac primii pași în călătoria de a deveni părinți, fie că au deja un copil, părinții care sunt în sală vor învăta în cadrul evenimentului-maraton cum să crească copii sanatoși și conștienți de ei și de emoțiile lor. Evenimentul de o zi va fi împățit pe 3 paneluri de discuții, astfel încăt invitații să își poată alege temele de interes în funcție de momentul călătoriei lor în părințeală (sarcină, copil mic, junior) și de timpul pe care îl au disponibil în ziua conferinței.

Panelul 1 – Dedicat viitorilor părinți va avea loc între orele 10.00 și 12.30
Panelul 2 – Dedicat părinților cu copii mici va avea loc între orele 13.30 și 15.30
Panelul 3 – Dedicat părinților cu juniori va avea loc între orele 16.00 și 16.00

Pe scena conferinței vor urca peste 10 specialiști, printre care Dr. Cătălin Haiduc care va vorbi despre sarcină și naștere, Dr. Ilinca Tranulis care va aborda teme ca alăptarea și diversificarea alimentației copilului mic, Dr. Crenguța Momîrlă care va vorbi despre sănătatea și urgențele medicale ale copilului mic, terapeuții Otilia Mantelers și Mira Loghin care vor ghida părinții din sală către modelul educației cu blândețe și multi alții.

„Pentru cei care se pregătesc să devină părinți, acest eveniment va fi cu adevărat transformator. Pentru că știm cu toții vorba  -  copiii vin pe lume cu o mulțime de provocări, dar fără manual de utillizare! Noi prin aceste evenimente-maraton tocmai asta încercăm să le oferim părinților. Un manual de utilizare pregătit înpreună cu cei mai cunoscuți medici și specialiști în parenting. Si desigur comunitatea. E mai ușor să depășesti greul - fie că vorbim despre faptul că nu ai reușit să naști natural, sau că ai alăptat mai puțin decât ți-ai fi dorit poate, fie că primii ani par un șir nesfâșit de viroze -  când vezi că  și alți părinți s-au lovit de aceleași provocări cu ale tale.”, declară Roxana Iosif, Event Manager Parenting ADS.

Evenimentul va fi moderat de bloggerul și prezentatorul TV Dan Cruceru (taticool.ro) și va avea loc la Hotel Pullman – Sala NEW YORK între orele 10.00 si 18.00.

Pentru părintii care nu sunt din București conferința va fi transmisă LIVE pe pagina de Facebook Social Moms iar pentru cei din Bucureși accesul este GRATUIT, accesul făcându-se pe bază de înscriere.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related