Peste 400 de părinți din comunitatea Social Moms prezenți la Maratonul Sănătății din 23 aprilie

Peste 400 de părinți din comunitatea Social Moms prezenți la Maratonul Sănătății din 23 aprilie

Duminică, 23 aprilie, comunitatea Social Moms a participat la ”Maratonul Sănătății”, un eveniment GRATUIT dedicat părinților, dar și bunicilor, in cadrul caruia au aflat informații și recomandări utile despre îngrijirea și menținerea sănătații copiilor lor. Speakerii invitați, medici și specialiști de top, au discutat despre sănătatea bebelușului de la sarcină, alăptare, până la primii pași, dar și despre alergiile la copii - boala secolului XXI. Misiunea pe care Social Moms o proiectează în viitorul acestui proiect este să reunească cât mai multi părinți și specialiști: Împreună pentru o generație mai bună!

Evenimentul a fost structurat pe două paneluri de discuții, moderate de Dan Cruceru, blogger @taticool, jurnalist și prezentator TV. În primul panel, intitulat ”Sănătatea bebelușului de la sarcină, naștere, alăptare și până la primii pași”, au participat Dr. Antoanela Curici,  Medic Primar Medicină de Laborator, Director Medical Synevo România, care a vorbit despre importanța analizelor în sarcină, Dr. Radu Botezatu, Medic Primar Obstetrica-Ginecologie, care a vorbit despre dezvoltarea bebelușului pe parcursul sarcinii, îngrijirea viitoarei mame și naștere, Dr. Ilinca Tranulis, Medic Specialist Pediatru, consultant în alăptare (IBCLC), care a atins unul dintre cele mai importante subiecte pentru proaspetele mămici – alăptarea, și

Dr. Ana Culcer, Medic Primar Pediatru, Doctor în Științe Medicale, care ne-a împărtășit din experiența sa de peste 50 de ani în ingrijirea bebelușilor și a copiilor.

Cel de-al doilea panel a adus în prim plan un subiect de maxima actualitate: alergiile la copii- boala secolului 21: alergiile alimentare, alergiile cutanate, alergiile respiratorii. Părinții au putut afla de la invitați cum să gestioneze fiecare tip de alergie în parte, care sunt diferențele dintre alergii și intoleranțe, care sunt factorii care le declanșează, cum se pot preveni și cum se pot trata. Pe scenă, s-au aflat Dr. Adriana Nicolae, Medic Primar Alergologie și Imunologie Clinică, care le-a vorbit părinților despre modalitățile de diagnosticare a alergiilor la copii și opțiunile de tratament disponibile, Dr. Antoanela Curici, Medic Primar Medicină de Laborator, Director Medical Synevo România, care a abordat subiectul testelor utilizate pentru determinarea alergiilor, Dr. Cristina Koriche, Medic Specialist Pediatru, care a vorbit despre microbiom și rolul microflorei intestinale în raport cu alergiile sau cu intoleranțele alimentare și Dr. Monica Păun, Medic Specialist Dermatolog, care a oferit informații despre alergiile cutanate, de la diagnostic și tratament, până la metode de îngrijire a pielii predispuse la astfel de afecțiuni.

Conferința s-a desfășurat la Hotel Pullman din București, în prezența a peste 400 de participanți și a fost transmisă live pe pagina oficială de Facebook Webinariile Social Moms.

Partenerul principal al evenimentului a fost Synevo România. Parinții prezenți s-au bucurat sa interacționeze cu branduri specializate in ingrijirea copiilor si nu numai: Uriage, Eva Intima, Dr. Biom Baby, Imunicor, Lovi, Omnibiotic, Klorane Bebe, Dr. Phyto, Hartmann, Theresienol, Familia Guard, Co-Lactase, Humer, Estabiom, Topfer, AB-Biotics, Honda, Aqua Carpatica.

Următorul eveniment marca Social Moms, Picnic în Familie, va avea loc în data de 27 mai, la Roaba de Cultură din Parcul Herăstrău din București.

Social Moms organizează evenimente dedicate părinților din Romania, celor care doresc să se informeze și să se educe ca să devină părinți mai buni. Evenimentele organizate în format fizic, precum și cele online, reunesc cei mai buni medici și specialiști în parenting, precum și branduri dedicate acestui segment de public.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related