Celula de Artă aduce lucrări de la peste 30 de artiști la Art for Christmas, până pe 22 decembrie

Celula de Artă aduce lucrări de la peste 30 de artiști la Art for Christmas, până pe 22 decembrie

În perioada 19 – 22 decembrie, la Palatul Bragadiru din București va avea loc evenimentul Art for Christmas, ce aduce la un loc lucrări de la 10 dintre cei mai buni pictori contemporani și de la peste 30 de artiști emergenți care au expus la Celula de Artă în ultimii ani. Expoziția de artă cu vânzare va avea intrarea liberă pentru vizitatori iar programul de vizitare este 19 decembrie, 16:00 – 21:00,  20 - 22 decembrie, 12:00 – 18:00. Vernisajul va avea loc pe 16 decembrie, de la ora 16:00.

Artiștii care vor expune lucrări contemporane de artă (pictură, sculptură, mixed media etc.) în secțiunea expoziției de artă cu vânzare curatoriată de Celula de Artă sunt: Adelina Laura Cîmpeanu, Adi Piorescu, Alex Manea, Alexandru Călin Mihalache, Alexandru-Ștefan Răduță, Ana Popa, Andrei Felea, Andrei Tomeci, Beaver, Bianca Ferăstrău, Bogdan Negulescu, Carla Schoppel, Copy Kitty, Daniel Loagăr, Denis Nanciu, Elena Preda, Gabriela Monica Tîrziu, Ioana Cristodorescu, Ioana Vîlcu, Ion Alexandru, Jimmy Beans, Liana Herea, Louis Kareem Jamal, Mara Malinovski, Maria Buciu, Marian Văsii, Marina Aristotel, Medeea Stănescu, Mimi Pleșoianu, Mircea Pop, Norica-Ioana Popescu, Radu Carp și Theodor Grigoraș.

Pictorii români contemporani ale căror lucrări vor putea fi achiziționate sunt: Eugen Raportoru, Manuel Mănăstireanu, Ștefan Pelmuș, Gheorghe Coman, Dumitru Mihai Glodeanu, Dumitru Macovei, Florin Șutu, Bogdan Turcea și Sofia Ovejan.

Celula de Artă este reprezentată de un spațiu cu deschidere stradală, ce își propune să permită lucrărilor să evadeze din spațiul clasic al galeriei, pentru a interacționa cu un public nou, care nu obișnuiește să participe la vernisaje; și astfel, pentru ca nu mai există o barieră fizică și temporală între obiectul de artă și privitor, se creează un dialog liber, direct și nonconformist.

Galeria vine în sprijinul creației contemporane în ariile tematice ale artelor vizuale și încurajează dezvoltarea de noi forme de expresie artistică accesibilă la orice oră pentru publicul stradal. Cu o prezență de 5 ani (2017 - 2022) pe scena artei din București, Celula de Artă a susținut peste 135 evenimente (expoziții, performance-uri, live-uri) și a influențat modul de percepție în ceea ce privește expunerea obiectelor sau actelor artistice în fața publicului.

Partener strategic: Casa Carol (Carol 53), Kulterra Gallery.
Parteneri media: Radio România Cultural, Radio București FM, Spotmedia, IQads, Zile și Nopți, B365.ro, Happ.ro, Cărturești, Curatorial, Propagarta, Revista Golan, Ziarul Metropolis, Observator Cultural, The Institute, Zeppelin, Modernism, PRwave, Bookblog, 4arte, Iqool, goingout.ro, bucharest-guide.ro, probucuresti.ro, Munteanu, SMARK.        

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related