[Podcast Brain it Forward] Cum ne pregătim pentru comunicarea de criză în 2023

[Podcast Brain it Forward] Cum ne pregătim pentru comunicarea de criză în 2023

Social Media a oferit tuturor oamenilor o voce, iar provocarea companiilor constă în gestionarea multitudinii de voci și păreri apărute în urma unei situații de criză. În primul episod al anului 2023, prin prisma invitaților noștri, am încercat să împletim sfera educațională, alături de Camelia Cmeciu, profesor în cadrul facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, la Universitatea din București, cu cea practică, alături de Alex Negrea, CEO Social Smart, ce construiește și promovează servicii și produse digitale de peste 10 ani.

Camelia: O criză este mereu o oportunitate, pentru că, în funcție de cum o gestionezi, te poți relansa inovând.

Alex: Există un paradox în situațiile de criza din social media: soluția crizei nu va impacta niciodată același număr de oameni precum a impactat criza propriu-zisă

Despre cum gestionăm problema eticii cercetării dar și de ce în social media o criză locală poate deveni globală în doar câteva ore, aflați în cadrul episodului nostru de astăzi.

Nu uitați: Brain It Forward

Brain it Forward este un podcast pentru manageri, lideri și antreprenori.

Ana Maria Diceanu, Managing Director Brain 4 Strategy, alături de un co-host și un invitat dezbat probleme actuale și vin cu soluții practice pentru ele.

Host: Ana Maria Diceanu
Invitați: Camelia Cmeciu, profesor în cadrul facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, la Universitatea din București și Alex Negrea, CEO Social Smart

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related