ASER | Find your study pace in the outer space

ASER | Find your study pace in the outer space

ASER dă startul celei de-a XIII-a ediții a campaniei “10 pentru Sesiune”!

În perioada 24 ianuarie - 12 februarieASER te invită să pornești într-o călătorie interstelară, în locul unde motivația este la cel mai înalt nivel.

ASER îți oferă și anul acesta o experiență plină de surprize. Aceasta este invitația ta oficială pentru aventura în spațiu menită să îți arate magia universului, să te relaxeze și să îți acorde acel boost de energie de care ai nevoie în această  perioada a examenelor.

În campania “10 pentru Sesiune” vei putea participa la concursuri realizate împreună cu partenerii noștri BAT și EY. Ai șansa să câștigi premii ce-ți vor oferi un plus de motivație pentru a putea obține rezultatele pe care ți le dorești, dar și să te distrezi de minune după ce se va încheia această perioada încărcată.

Toate stelele și planetele înconjoară nava ASER. Demonstrează-ți determinarea luând parte la zborul către notele de 10! Ce zici, accepți invitația?

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related