SocialPedia 46: Totul despre "Freelancing în 2023" cu Veronica Soare, Mihaela Lemnaru și Rusanda Davideanu

SocialPedia 46: Totul despre "Freelancing în 2023" cu Veronica Soare, Mihaela Lemnaru și Rusanda Davideanu

"Freelancing în 2023" este tema ediției 46 a SocialPedia. Evenimentul este dedicat tuturor pasionaților lumii digitale și se va organiza offline, pe 14 martie 2023, de la ora 18:30, la Restaurant Monarh din București.

Speakerii acestei ediții sunt: Veronica Soare - Soulpreneur, Storyteller Kaleidolove & @inimaoglinda, Mihaela Lemnaru - Social media & Creative strategist și Rusanda Davideanu, Expert în Brand Personal.

La nivel global, există 1.57 de miliarde de persoane care lucrează ca freelanceri. Mai mult de jumătate dintre aceștia au studii post-universitare. De asemenea, aproape 70% dintre freelanceri au 35 de ani sau sunt mai tineri.

Doar în Europa sunt peste 22 de milioane de persoane care lucrează pe cont propriu, iar acesta este segmentul cu cea mai mare creștere pe piața muncii europene. Tot în Europa, există mai multe femei freelancer decât bărbați. Iar 81% dintre freelancerii europeni spun că au ales să fie independenți pentru a-și putea gestiona singuri programul. Iar în România trendul este același.

La SocialPedia 46 discutăm despre cum începi să faci freelancing în social media și digital marketing, cum folosești rețelele sociale pentru a fi mai vizibil și pentru a-ți prezenta produsele și serviciile, dar și cum îți construiești brandul personal ca freelancer.

Vom aborda toate aceste subiecte alături de speakerii noștri:

  • Cum faci tranziția de la angajat la freelancer?
  • Care sunt cele mai mari provocări atunci când ești pe cont propriu?
  • Cum îți organizezi timpul ca freelancer care lucrează în social media și digital marketing?
  • Cum folosești social media pentru a-ți promova produsele și serviciile?
  • Ce tip de conținut trebuie să creezi ca să te pui mai mult în evidență?
  • Cum îți construiești brandul personal atunci când lucrezi ca freelancer?
  • Câtă nevoie ai de un brand personal când ești freelancer?

"Numărul freelancerilor este în creștere la nivel global, iar România se încadrează în acest trend. Din ce în ce mai mulți specialiști aleg să lucreze pe cont propriu pentru a-și putea gestiona mai bine timpul și pentru a-și putea alege clienții. Însă drumul de la angajat la freelancer nu este ușor, așa că ne-am gândit să le oferim participanţilor la SocialPedia un ghid aplicat care include tot ce trebuie să știe dacă vor să aleagă această variantă. Cele trei invitate au super experiență și vor împărtăși multe informații utile.", declară organizatoarele evenimentului.

Înscrierile sunt gratuite.

 

Speakeri:

Veronica Soare, Soulpreneur, Storyteller Kaleidolove & @inimaoglinda

Absolventă de Comunicare și Arta Actorului, storyteller, soulpreneur, speaker TEDxCluj, lector audiobooks, câștigătoare a competiției JCI TOYP Romania 2016 – Ten Outstanding Young Persons și a premiului Rebel pentru o cauză la Gala Cariere 2016 pentru proiectul #minunipeCamino pentru Inima Copiilor. Cu același proiect a câștigat în 2017 și premiul de Cea mai bună campanie de fundraising online pe Galantom.

Cunoscută drept fata cu caleidoscoapele, din 2015 a readus la viață obiectul copilăriei generației ei - caleidoscopul - de atunci facilitează ateliere de creativitate și mindfulness prin caleidoscoape în companii, școli și spații publice.

Creatorul unui concept unic în lume - broșa @inimaoglinda - un reminder al frumuseții din această lume și din tine.

Rostul ei e sã culeagă și să spună povești despre oameni și inima lor și lume și să răspândească binele, frumusețea și armonia, în toate formele.

Mihaela Lemnaru, Social media & Creative strategist

Mihaela Lemnaru - Social Media & Creative Strategist, cu peste 7 ani experiență în comunicarea online B2B & B2C @mihaelalemnaru.ro

Creează mix-ul smart & fun de strategie și content pentru canalele social media, în funcție de obiectivele fiecărui business.

Oferă educație, tips & tricks și resurse despre social media unei comunități de peste 20 000 de oameni.

Rusanda Davideanu, Expert în Brand Personal.

Rusanda este de origine din R. Moldova, stabilită la București de 16 ani. Cu studii în domeniul comunicării, experiență de 6 ani în PR, 10 ani de antreprenoriat (Bookletta) în spate, prezentator tv (Bizilive TV, Canal 33), speaker TEDx, premii și nominalizări, dar mai ales o mare pasiune pentru cultură, fashion și inovație, Rusanda pune una lângă alta piesele din puzzle-ul expertizei sale și construiește, în 2020, o nouă dimensiune: aceea de expert în Brand Personal.

Partener principal: MTH Digital
Partener media: Kiss FM
Parteneri Media: Zile şi Nopti, Doza de Comunicare, IQAds, IQool, Flawless, SocialWeb.ro, ASC, PRIME
Locație: Restaurant Monarh, Calea Plevnei 44 - 46, Bucuresti

SocialPedia este un proiect educațional dedicat tuturor pasionaților și specialiștilor în digital din România. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului. Obiectivul nostru? Sã contribuim la creșterea calitativă a comunității de digital din țară.

De 15 ani creator de conținut și social media specialist, Sabina Cornovac se dedică dezvoltării de proiecte educative pentru comunitatea de social media din România și este adepta conceptului de comunicare Human2Human. Sabina scrie pe sabinacornovac.ro și este creatoarea comunității #SocialPedia.

Iulia Stănescu este digital communications consultant. Are un puternic background în jurnalism online și PR. Cu peste 15 ani de experiență în comunicarea digitală, Iulia crede cu tărie în conținutul original și în interacțiunea dintre oameni, atât online, cât și offline. De doi ani de zile a început să lucreze pe cont propriu și are în portofoliu clienți din zona culturală, turism, educație financiară, antreprenoriat, evenimente și fotografie

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MTH Digital

At MTH Digital we love making things happen. But we also love 3 things: digital, logic and the big picture. We don’t believe digital strategy is about a “one size fits all” solution and we will... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related