AKADEMICS - Solve the mistery of communication

AKADEMICS - Solve the mistery of communication

Proiectul Akademics se află la cea de-a XVIII-a ediție ce se va desfășura în București în perioada 25 Martie - 3 Aprilie 2023. Pregătește-te să dezlegi misterele comunicării! Acum ai șansa să descoperi mai multe despre stiluri de Comunicare, Public Speaking, Negociere și Leadership.

Comunicarea este esențială în interacțiunile interumane, iar perfecționarea acesteia îmbunătățește relațiile cu cei din jur. Akademics își propune să aducă informații în această direcție.

Așadar, vei învăța despre toate tipurile de comunicare și cum să te pliezi pe fiecare situație cu ușurință.

În ceea ce privește negocierea, vei descoperi cum să îți maximizezi șansele de câștig într-o situație de comunicare astfel încât, avantajul să fie de partea ta. Prin Leadership îți vei dezvolta abilitatea de a motiva și de a conduce oamenii să-și conștientizeze potențialul necesar pentru a-și îndeplini sarcinile. Prin intermediul workshopurilor de Public Speaking îți vei putea dezvolta abilitatea de a vorbi în public, de a-ți controla emoțiile și vei afla secretele realizării unui discurs de succes.

De asemenea, în cadrul proiectului,  poți participa la Open Days organizate alături de partenerii noștri. Proiectul oferă și Open Days, unde participanții  pot relaționa direct cu oameni ce activează în domeniu și le pot adresa întrebări. În plus, este un mod practic de a înțelege cum se aplică informațiile într-o situație concretă.

Înscrie-te până pe data de 19 martie şi participă la o experiență de neuitat, alături de Akademics! 

Asociaţia Studenţilor Economişti din România este un ONG care dezvoltă personal şi profesional studenţi din SNSPA, ASE şi UB. Sunt cunoscuţi drept tinerii care au adus şi aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related