Heading for the Future

Heading for the Future

AIESEC București vă invită să vă înscrieți la o nouă oportunitate de orientare în carieră, evenimentul marca AIESEC „Heading for the Future”. În caz că nu îți cunoști suficient preferințele ce țin de viața profesională și te simți nesigur în alegerea domeniului, AIESEC te așteaptă să explorezi!

Evenimentul „Heading for the Future” va avea loc în București în perioada 24 aprilie – 20 mai, organizat în 2-3 ședințe pe săptămână în regim fizic.

În cadrul proiectului ai posibilitatea de a descoperi diverse domenii de interes, precum: resurse umane, vânzări, dezvoltare afaceri, IT, marketing, finanțe. Datorită interacțiunii cu diferite companii ai oportunitatea de a te familiariza cu mediul profesional prin workshop-uri și experiențe simulate de muncă. În același timp, persoane din social media te vor ajuta să te dezvolți pe partea de soft skills și vor susține workshop-uri prin care vei putea folosi aptitudinele existente eficient.

Vei fi certificat la sfârșitul evenimentului și poți avea șansa de obține chiar și un internship/job de la unul dintre partenerii noștri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related