Heading for the Future - evenimentul de carieră creat de tineri pentru TINEri

Heading for the Future - evenimentul de carieră creat de tineri pentru TINEri

Dacă ai între 18 și 30 de ani și încă nu te-ai hotărât ce carieră vrei să urmezi sau îți dorești să îți deschizi orizonturile spre noi domenii, AIESEC în București te invită la un eveniment inedit, de simulare a experienței de muncă. “Heading for the Future” este un eveniment de carieră, o experiență fresh și captivantă care te va ghida către viitorul tău profesional.

 

Ce te așteaptă la “Heading for the Future” ?

Evenimentul oferă o paletă variată de workshop-uri în care vei putea explora domenii precum  resurse umane, vânzări, dezvoltare afaceri, IT, marketing, digital marketing, management și finanțe. Fie că ești în căutarea unei specializări sau vrei să îți diversifici skill-urile, “Heading for the Future” îți pune la dispoziție resursele necesare.

Este o oportunitate unică de a te conecta cu companii de top, de a interacționa cu speakeri acreditați și specializați în diverse domenii de interes și de a-ți dezvolta networking-ul alături de oameni pasionați în același domeniu.

De asemenea, la finalul evenimentului vei primi un certificat de participare, atestându-ți implicarea și abilitățile dobândite. Mai mult, există posibilitatea de a obține chiar și un internship de la unul dintre partenerii noștri de încredere, prin urmare să ai CV-ul la îndemână!

 

Când și unde ?

Evenimentul va avea loc în București, între 15 - 28 aprilie și 13 - 28 mai, iar locația exactă urmează să fie anunțată pe paginile evenimentului de Facebook și LinkedIn. Urmărește și grupurile studențești de pe WhatsApp pe care te afli sau poveștile de pe Instagram ale prietenilor începând cu 19 februarie,  ca să fii sigur că nu ratezi startul și faci primii pași spre o carieră de succes!

 

Cum te înscrii ?

Completează formularul disponibil și fii pregătit să faci primii pași către cariera potrivită.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related