Ești student și nu ti-ai descoperit încă vocația? Fă primul pas în formarea carierei tale și înscrie-te la Heading for the Future

Ești student și nu ti-ai descoperit încă vocația? Fă primul pas în formarea carierei tale și înscrie-te la Heading for the Future

Heading for the Future este un eveniment organizat de AIESEC în București. Evenimentul a apărut anul trecut, aflându-se acum la cea de-a doua ediție, din  inițiativa de a ajuta studenții în  descoperirea  domeniului ideal pentru ei și pentru a le oferi un punct de plecare în construirea carierei lor.

De ce ar trebui să te înscrii?

Pentru că dacă nu ți-ai descoperit încă pasiunea, aici cu siguranță vei ști care este drumul pe care vrei să începi în cariera ta, și ai ocazia să testezi domeniile de interes într-un mediu practic, profesional.

Workshop-urile vor aborda teme precum: marketing, finances, HR, comunicare & vorbit în public și nu numai, acestea fiind susținute de reprezentanții experimentați ai companiilor din România sau de oameni cunoscuți din social media.

Evenimentul începe pe data de 7 Noiembrie și constă în sesiuni practice ce se vor desfășura pe o durată de 4 saptamani.

Dacă ti-am atras atenția și ești pregatit sa faci primul pas către succes, inscrie-te și hai să ne construim viitorul împreună.

Durata: 4 săptămâni (7 noiembrie – 7 decembrie)
Frecvența: 2/3 workshop-uri de 1-2 ore pe săptămână
Domenii: Marketing, administrarea & dezvoltarea afacerilor, finante, resurse umane
Taxa de participare: 75 RON
Vărstă: între 18-30 ani

Organizaţia AIESEC România a fost înfiinţată în 1990, dar la nivel global AIESEC există din 1948, până în prezent extinzându-se în peste 110 țări. În România AIESEC este prezentă în 13 oraşe şi este una din cele mai mari organizaţii conduse de tineri. AIESEC urmărește dezvoltarea leadership-ului în tineri și crearea unui impact pozitiv în comunitate, prin oportunități locale sau programe de schimb internaționale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related