Teambuilding cu liniște, natură și relaxare la Moon Village Comarnic

Teambuilding cu liniște, natură și relaxare la Moon Village Comarnic

De ce avem cel mai mult nevoie? De lucruri simple, ne-am dat seama în ultimii ani. Liniște, natură, frumusețe, evadare. Timp pentru respirat, răgaz pentru a ne auzi gândurile. Lucruri simple, dar cărora le facem loc foarte greu în programul încărcat și viața agitată. Un impuls e binevenit pentru a pune pauză, uneori. Iar cei de la Moon au o propunere interesantă în acest sens: Moon Village Comarnic, un loc perfect pentru pauze eficiente, cum sunt teambuildingurile. O oază cu căsuțe de tip bungalow, dar și clădiri de tip Dome, pentru întâlniri, piscină, terenuri de sport, punct de pornire pentru drumeții și plimbări, un sat mic și cochet ca o evadare. 

 

Evadarea de aproape

Când descoperim locul potrivit, nu e nevoie de a parcuge mii de kilometri pentru a evada. Mai ales atunci când vrem să pornim în călătorie alături de colegi. Aproape de București, Moon Village Comarnic este o destinație inedită pentru teambuildinguri, care poate găzdui între 48 și 70 de persoane. 

Resortul are căsuțe de tip bungalow, în mijlocul naturii, unde turiștii se pot bucura de peisaje superbe către Valea Prahovei și care se cer postate pe Instagram. Căsuțele au un design care îmbină natura cu eleganța și confortul și contribuie la frumusețea locului și la starea de liniște și poveste. 

Moon Village Comarnic are și un Dome, unde se pot ține traininguri, se poate lua masa și se pot organiza seri de party. Resortul colaborează cu un restaurant local care livrează mâncare direct la căsuțe.  Toate preparatele sunt gătite folosind produse bio, de la ferma proprie a restaurantului.

Cei ajunși la Moon Village Comarnic au la dispoziție și o piscină încalzită în resort, unde se pot bucura, de asemenea, de priveliștea impresionantă, și un teren de sport. În zonă se pot organiza drumeții montane, în apropiere, excursii cu ATV și multe alte activități de relaxare.

De altfel, resortul dispune și de un Shuttle Bus care poate prelua clienții gratuit de la gară, dacă aceștia doresc să călătorească cu trenul.

 ”Toate locațiile noastre dispun de toate facilitățile de care ai putea avea nevoie, pentru ca tu să te simți relaxat și în largul tău, într-un cadru intim și prietenos”, spune Cristian Brînză, Fondator Moon Resort

Moon are doua resorturi cu căsuțe tip bungalow, în Comarnic și în Bușteni. Primul sătuc Moon, din Bușteni, a fost deschis în 2020, cu două căsuțe, iar în prezent, cele două resorturi au 34 de căsuțe, plus alte clădiri perfecte pentru teambuildinguri. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related